Ontbijtclub Hageland november

08/11/2018
Voka ontbijtclub hageland

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt plaats op 8 november van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. Dan zal Hans Verhoeven het hebben over 'De revolutie van de prutsers'. We leggen allemaal de lat heel hoog, maar het is oké om niet altijd op voorhand te weten wat we doen. We moeten dan kunnen toegeven dat we prutsers zijn die er gewoon voor gaan en gaandeweg bijleren.

Hans Verhoeven (Duffel, 1975) is van kleins af een buitenbeentje. Opgegroeid in een kleine landelijke gemeente waar hij onder de kerktoren altijd als speciaal werd beschouwd door zijn hyperactiviteit, zijn snelle denken en zijn non-conformistisch denken. Als student politieke wetenschappen in Leuven ging in de grote stad een wereld van afwijkende meningen en kansen open.

Hij kijkt overal waar hij komt vooral naar het systeem en hij specialiseert zich in het ontdekken van de gaten erin en houdt ervan de status quo uit te dagen. Dat deed hij eerder met onderzoek naar de positie van allochtonen  als assistent aan de KU Leuven, daarna als vernieuwer van het arbeidsmarktbeleid bij de VDAB, marktonderzoeksbureau iVOX, het Nieuwsblad Online en de laatste jaren vooral als ondernemer en als begeleider van startende ondernemers. Als creatieve ADHD’er van heel wat markten thuis, is hij bezig met tientallen initiatieven naast zijn sociale inzet in buurt, wijk, parochie,…

Zijn sterkste kant? Hij weet van zichzelf dat hij een prutser is, maar is daar trots op, meer nog hij vindt dat enkel mensen die beseffen dat ze prutsers zijn succesvol kunnen zijn en dat we de prutsers in ons en in onze maatschappij meer moeten omarmen. Daarom pleit hij voor een revolutie van de prutsers!

Programma

  • 7.30 uur: Ontvangst
  • 8.00 uur: Hans Verhoeven
  • 8.30 uur: Netwerking
  • 9:30 uur: Einde

Logo Golf Winge