Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Ontbijtclub Hageland - Inspiratiesessie: beleggen in een vennootschap vanuit fiscaal oogpunt
Inspiratiesessie - Ontbijtclub Hageland

Ontbijtclub Hageland - Inspiratiesessie: beleggen in een vennootschap vanuit fiscaal oogpunt

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Voor de ontbijtclub februari gaan we dieper in op een fiscaal thema, namelijk beleggen in een vennootschap vanuit fiscaal oogpunt. De afgelopen jaren zijn er heel wat fiscale hervormingen geweest. Tijdens deze sessie bekijken we de impact hiervan op de klassieke beleggingen en stellen waar mogelijk een fiscaalvriendelijk alternatief voor. Tot slot zoomen we ook nog kort in op een alternatieve belegging, nl. een investering in oldtimers

Programma

07.30 u: ontvangst met ontbijt
08.00 u: inspiratiesessie met Tom Engelen
09.30 u: einde voorzien
 

Sprekers

Tom Engelen is werkzaam als senior estate planner bij Degroof Petercam, waarbij hij focust op de ondernemingsfiscaliteit. Daarnaast adviseert hij cliƫnten omtrent de overdracht van hun vermogen.

Alvorens Degroof Petercam te vervoegen, was Tom Engelen werkzaam als fiscaal advocaat bij zowel een internationaal als Belgische advocatenkantoor. Daarnaast was hij verbonden aan de Universiteit Hasselt als praktijk-assistent fiscaal recht.

Tom behaalde zijn diploma rechten aan de KU Leuven met grote onderscheiding (2010) en behaalde tevens een LL.M Tax Law (distinction) aan Queen Mary, University of London (2011).
 

In samenwerking met

partners

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis

Niet-leden: kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer dan Jolien Meeussen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad