Skip to main content

Online Infosessie subsidies waterbeheer

Tijdens deze online infosessie krijg je een overzicht van de subsidies van de Vlaamse overheid waarop ondernemers beroep kunnen doen om hun waterbeheer te verduurzamen.

Droogte wordt in de nabije toekomst één van de grootste uitdagingen voor ondernemers. Zeker voor ondernemingen die binnen hun processen afhankelijk zijn van water is het noodzaak om hun waterbeheer te optimaliseren en te verduurzamen. In deze infosessie geven Veerle Depuydt van Vlakwa en Peter Lesage van Vlaio een praktische toelichting van de relevante subsidiekanalen voor ondernemers.

Programma

Praktische toelichting van de relevante subsidiekanalen voor ondernemers

Doelgroep

Ondernemingen die binnen hun processen afhankelijk zijn van water.

Docenten

Veerle Depuydt is waterinnovator bij het Vlaams Kenniscentrum Water (Vlakwa). Daar helpt ze ondernemers bij de zoektocht naar duurzame en innovatieve wateroplossingen en de implementatie ervan. 

Peter Lesage is bedrijfsadviseur bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio), met een expertise in energie en milieu. In die rol stimuleert en ondersteunt hij innovatie en ondernemerschap in Vlaanderen.
 

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Jacques Decocq

Adviseur duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Toerisme Limburg
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo