Skip to main content
Map

Online infosessie: Lerende netwerken

  • Online

Production I Engineering I Logistics I Quality I Maintenance | Safety

Benieuwd of een deelname aan een lerend netwerk ook iets voor jou is? Schrijf je dan in voor deze gratis online infosessie.

Tijdens deze infosessie maak je kennis met de methodiek achter een lerend netwerk en krijg je alle praktische informatie over wat een deelname precies inhoudt. Daarnaast vertelt een ex-deelnemer over zijn/haar ervaring met een lerend netwerk en wat de impact was op zijn/haar manier van werken.

Soorten lerende netwerken

Onderstaande lerende netwerken gaan van start in september 2023. Het overzicht vind je ook hier terug. Klik op een lerend netwerk naar keuze voor meer informatie:

Methodiek

De methodiek achter de lerende netwerken steunt op ervaringsuitwisseling en kennis delen over een bepaald thema met functiegenoten van andere bedrijven. De bedoeling is dat je in een gesloten, vertrouwelijke en niet-concurrentiële sfeer praktische tips kan uitwisselen over hoe je kan omgaan met moeilijke situaties en nieuwe uitdagingen in je job. Ieder van ons draagt immers een rugzak met succeservaringen en valkuilen met zich mee. Elke sessie start met een rondleiding op de werkvloer van een deelnemend bedrijf, zo krijg je ook veel nieuwe ideeën en inspiratie om er daarna zelf mee aan de slag te gaan. 

Voor wie?

Voor iedereen die in aanmerking komt om deel te nemen aan één van bovenstaande lerende netwerken of opleidingsverantwoordelijken: lijnverantwoordelijken, productiemanagers, logistiek managers, onderhoudsmanagers, kwaliteitsmanagers, engineering managers van een productiebedrijf of maakbedrijf met een technisch atelier. Deze infosessie is niet geschikt voor software- of serviceleveranciers, adviesverleners of consultants.

Contactpersonen

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag