Skip to main content
Online infosessie KPMG - Tax carry back
  • Online

Online infosessie KPMG - Tax carry back

De coronacrisis heeft een ernstige economische impact voor vele bedrijven. Om dit zoveel mogelijk te verzachten, werden allerhande fiscale steunmaatregelen ingevoerd door de federale en Vlaamse overheid. Tijdens dit webinar wordt onder meer carry back-maatregel toegelicht en andere nog te verwachten maatregelen.

Op 18 juni 2020 werd de carry back-maatregel goedgekeurd en zo ontstaat de mogelijkheid om het geschatte verlies van het inkomstenjaar 2020 toe te rekenen aan de belastbare inkomsten van het voorbije inkomstenjaar. Een goed begrip van deze nieuwe maatregel is cruciaal om de impact ervan te kunnen inschatten.

Zo kan de carry back een gunstig effect hebben op cashpositie van jouw vennootschap en is deze maatregel bijgevolg een belangrijk aandachtspunt bij de voorbereiding van de aangifte vennootschapsbelasting. Een aangelegenheid die ongetwijfeld ook bij jou hoog op de agenda staat, aangezien de aangifte vennootschapsbelasting voor de meeste ondernemingen in september ingediend moet worden.

 

Spreker

IlkeVDB Ilke Vandenbroeck, Director Corporate Tax, KPMG
 
 

In samenwerking met

Logo's partners

 

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Relatiebeheerder | Coördinator Young Voka Metropolitan

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De verwerking en effectieve bevestiging van inschrijving volgt vanaf 10 augustus

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad