Skip to main content
Vlaams - Nederlandse Handelsdag digitaal
  • Online

Online B2B event: Vlaams - Nederlandse Handelsdag

Op 12 oktober 2020 organiseren wij met veel genoegen voor de vijfde keer op rij de  Vlaams-Nederlandse handelsdag. Deze editie is digitaal vanwege Covid-19 en de door de overheden genomen Corona maatregelen.
Het doel van deze digitale editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag blijft gericht op het stimuleren van grensoverschrijdend zakendoen van Vlaamse en Nederlandse ondernemers.

De Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 bestaat uit een welkomstwoord, een keynote, een inspirerende quiz en een B2B matchmaking. Tijdens de B2B matchmaking kunnen ondernemers digitaal 1-op-1 afspraken met elkaar maken. Ook kan men kennismaken met kennisleveranciers, zowel profit als non-profit kennisleveranciers.
Deze kennisleveranciers zijn online ter beschikking voor een informatief gesprek met startende en groeiende ondernemers die nieuwe of verdere stappen willen zetten bij het grensoverschrijdend ondernemen.  
U kunt zelf uw programma samenstellen naar interesse.

Programma

Het programma voor de Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 bestaat uit een welkomstwoord, een keynote, een inspirerende quiz en B2B matchmaking sessies. 
Aan de B2B matchmaking sessies nemen ook vele kennisleveranciers deel, zowel profit als non-profit, die van belang zijn voor het grensoverschrijdend ondernemen.

Tijd Onderdeel
15:00-15:05 Verwelkoming met een hoopvolle boodschap door Dirk Verlee van
Flanders Investment & Trade.
15:05-15.35 Keynote Professor Hans Crijns
Ondernemerschap in de lage landen: elk nadeel heeft zijn voordeel.
15:35-16.00 Inspirerende kennisquiz door Bas van Gerwen.
Kennisquiz tussen Vlaamse en Nederlandse deelnemers.
Toetsen van de kennis over elkaars doellanden.
16:15-18.00 B2B matchmaking sessie 
18:00 Einde handelsdag

Schrijf in via Voka en nadien via de eventwebsite en maak zelf uw persoonlijke agenda:

Schrijf eerst in via de oranje inschrijvingsknop van Voka hier in de rechterbalk.

Vervolgens vervolledig je je inschrijving via de "Registreer nu" knop, dan stelt u zelf uw persoonlijke agenda samen in "Plan uw aanwezigheid". 
U kan zich bijvoorbeeld inschrijven voor enkel B2B matchmaking sessies of voor het welkomstwoord, de keynote en de quiz.
Kiest u een B2B matchmaking sessie, dan is het tijdens het verdere registratieproces noodzakelijk en gewenst uw bedrijfsprofiel aantrekkelijk aan te vullen en duidelijk aan te geven met wie en over welk product, dienst en/of technologie u in gesprek wilt komen.

Wijzig zelf uw persoonlijke agenda:

Wanneer u succesvol bent ingeschreven en bent ingelogd kan u uw agenda-onderdelen wijzigen via uw "Agenda" in de zwarte balk bovenaan.
Voor aanmelding en deelname aan de Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 klik hier.

Voor een impressie van de voorgaande Vlaams-Nederlandse handelsdag klik hier.

De Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 wordt georganiseerd door:

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Wanneer

Prijs

Gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 
Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse