Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Netwerken in eigen buurt: Regiolink bij Ambertree (GRATIS)

Deze Regiolink Antwerpen Stad brengt je samen met ondernemers uit de buurt in het prachtige kader van interieurspeciaalzaak Ambertree. Jij kan niet ontbreken!

Netwerken met ondernemers uit je regio, in je regio: dat doen we tijdens Regiolink. Ondernemers uit Antwerpen stad vinden elkaar op 23 april in het sfeervolle interieur van Ambertree. 

Ambertree vind je als interieurzaak in Hoboken. Hun passie voor design vertalen ze in een trendy en smaakvolle showroom, gevestigd in de oude cinemazaal Agora. Die 800 vierkante meter vullen ze met designs van zo'n 50 merken. Van meubilair tot verlichting, accessoires en outdoormeubelen: elke interieurliefhebber vindt er z'n gading.

Een gezellige, karaktervolle Regiolink dus, waar jij als ondernemer uit 't Stad niet mag ontbreken. Netwerk met collega-ondernemers en laat je onderdompelen in de knappe designmeubelen, zachte tapijten en inspirerende accessoires bij Ambertree. 

Programma 

  • 17.30 uur: Onthaal met drankje
  • 18.00 uur: Verwelkoming door Kim Buyens, accountmanager Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
  • 18.10 uur: Toelichting ondernemersverhaal Ambertree door founder Sabine Valcke
  • 18.30 uur: Netwerkreceptie in de indrukwekkende showroom
  • 20.00 uur: Voorziene einde

Inschrijven is gratis, en verplicht. Je kan deelnemen met maximaal 2 personen van hetzelfde bedrijf. 

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

Ambertree
Kioskplaats 20
2660 Hoboken

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan zullen wij een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels