Skip to main content
Mobiliteitsupdate

Mobiliteitsupdate werken Burchtstraat Kruibeke

MobiliteitsupdateHet rioleringsstelsel langs de Burchtstraat (N419) in Kruibeke is dringend toe aan renovatie. Daarom zal Aquafin vanaf midden april 2019 ingrijpende werken uitvoeren in het weggedeelte tussen de Molenstraat en de gemeentegrens met Zwijndrecht. De werken aan de riolering en het wegdek zullen ongeveer 8 maanden duren en verkeerhinder met zich meebrengen. Om u de kans te geven u voor te bereiden en uw medewerkers, klanten en leveranciers in te lichten, organiseert de gemeente Kruibeke in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Unizo Kruibeke op 27 februari een infomoment voor ondernemingen uit Kruibeke en Burcht.

Doorgaand verkeer gestremd – moeilijke bereikbaarheid
Het huidige rioleringsstelsel zal volledig worden gerenoveerd. Daarom moet het wegdek gefaseerd opgebroken worden. Na de uitvoering van de rioleringswerken, zal ook het wegdek worden heraangelegd. Het doorgaand verkeer, alsook een deel van het bestemmingsverkeer en het openbaar vervoer zal worden omgeleid. Ook vrachtverkeer krijgt een omleiding, maar over een grotere afstand. Om die omleiding zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden in maart al enkele infrastructurele maatregelen getroffen langs de omleidingswegen.

Kom naar het infomoment voor ondernemingen
Tijdens het infomoment krijgt u een toelichting van het project, de planning en fasering en welke impact dit heeft op de omgeving en op uw bereikbaarheid. Er is ook voldoende kans om uw vragen te beantwoorden of bezorgdheden te bespreken. U komt er te weten hoe u verder wordt geïnformeerd en over welke alternatieven u kan beschikken.

Gelieve met behulp van de inschrijvingsknop aan te geven wie van uw onderneming zal deelnemen aan dit infomoment.

Voor algemene vragen over mobiliteit en bereikbaarheid kan u zich steeds richten tot Steven Roeland, mobiliteitsmanager van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (steven.roeland@voka.be).

 

Adres

Gemeentehuis Kruibeke
O.L. Vrouwplein 18
9150 Kruibeke

Wanneer

Prijs

De bijeenkomst is gratis.
Inschrijven is noodzakelijk.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u deze sessie gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Zo worden er geen onnodige kosten gemaakt.

Hulp nodig?

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans