Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Een inclusiever aanwervingsproces : een troef in the war for talent

Een inclusiever aanwervingsproces : een troef in the war for talent

The war for talent is real! Ben je op zoek naar manieren om je rekruteringsinspanningen te verbreden en een diverse pool van getalenteerde kandidaten aan te trekken? Ben jij klaar voor een inclusiever aanwervingsproces? 

Een brede instroom bij rekrutering gaat verder dan traditionele wervingskanalen en -methoden. Het opent de deuren naar een diverse groep kandidaten met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven.

Deze gratis opleiding richt zich op het identificeren en bereiken van diverse talentenpools. Je leert hoe je wervingsstrategieën kunt aanpassen om ondervertegenwoordigde groepen te bereiken. We verkennen daarbij innovatieve wervingskanalen, inclusieve vacatureteksten, partnerships met organisaties en netwerken die gericht zijn op diversiteit. Met deze kennis kun je je bereik vergroten en een diverse groep potentiële kandidaten aantrekken.

Jouw sprekers

Zoë Kaeblen 

Zoë is een gedreven ondernemer met een speciale passie voor communicatie en employer branding. Haar vastberaden inzet voor inclusie op de arbeidsmarkt heeft haar een plek in de top 5 van 'ICT Lady of the Year 2022' opgeleverd. In alles wat ze onderneemt, heeft ze één duidelijke missie: anderen inspireren om het uiterste uit hun carrière te halen. Met haar uitgebreide ervaring in content creatie en digitale marketing, en een rijke achtergrond als IT-recruiter, brengt Zoë een vleugje creativiteit in al haar projecten.

Zoë Kaeblen

Izzy Claerhout - Recruitment Architects

Izzy is openlijk trans vrouw en ondernemer. Met Recruitment Architects focust ze voornamelijk op change management en coaching van HR en Talent Acquisition teams. Het uitgangspunt van haar organisatie is eenvoudig: de maatschappij en de arbeidsmarkt zijn de afgelopen decennia sterk veranderd. Rekruteringsprocessen binnen bedrijven zijn vaak onvoldoende aangepast aan deze nieuwe (diversere) realiteit.

Daarnaast is Izzy actief betrokken bij Jobs For Humanity waar ze enerzijds internationaal LGBTQIA+ coaching aanbiedt voor bedrijven en werkzoekenden en organisaties en anderzijds kenbaarheid van de organisatie voorziet binnen België.

Izzy

Debra Deswarte

Adviseur arbeidsmarkt & coördinator Welt

Full bio of Debra Deswarte

Adres

Rik De Saedeleerplein 2
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis, maar vooraf inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

WeltEuropa

MK - ACS - oktober