Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Sales class: Optimaliseer je salesgesprek

Haal het maximum uit je gesprekken

Tijdens deze class verneem je hoe je een geoptimaliseerd salesgesprek voert met jouw klant waarbij je gouden informatie verkrijgt en hem in een volgende fase overtuigt van jouw meerwaarde door relevante “reference selling”. Elke salesprofessional weet dat het ontdekken van de nood van de klant een onmisbare stap is. Toch zien heel wat verkopers de échte behoefte van de klant niet. 

Je leert diepgaand polsen naar de behoefte van jouw klant via diverse vraagtechnieken en vooral “op zo’n manier vragen te stellen dat de klant deze vragen wil beantwoorden.. De focus ligt op het voeren van een strategisch verkoopgesprek dat toch naturel overkomt, zowel face-to-face als telefonisch.

Inhoud

  • Een goed face-to-face verkoopgesprek (of telefoongesprek) voorbereiden
  • Strategisch peilen naar de essentiële behoefte van uw klant
  • De klant motiveren om jouw vragen te beantwoorden
  • Inoefenen van verschillende vraagtechnieken 
  • De verkregen informatie optimaal gebruiken om op een fijne aanvaardbare manier af te sluiten en te verkopen

Doelgroep

Van startende sales medewerkers tot ervaren sales verantwoordelijken die graag hun kennis willen opfrissen. Deze opleiding is voor iedereen die met klanten onderhandelt om een verkoop af te sluiten: verkopers, account managers, sales managers, verkoopsleiders, …

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Elke Cornelissens  - LISS

Elke excelleert door een commerciële gedrevenheid, marktanalyse en neus voor opportuniteiten. Door haar coachende skills laat ze mensen vanuit hun persoonlijke talenten tot resultaatgerichte relatiebeheerders en sales managers uitgroeien. Doorheen haar carrière was Elke betrokken bij verschillende aankooptrajecten en heeft ze dus inzicht in aankoopmotieven en processen. Vanuit haar luisterbereidheid en pragmatische aanpak, zet Elke graag haar enthousiasme, creativiteit en nieuwe ideeën in om tijdens de opleiding jouw vragen te beantwoorden.  

Elke Cornelissens

Interesse in de andere Sales classes?

Schrijf je dan in voor het gehele traject of kies voor één of meerdere van de volgende classes: 

Telkens van 9.00u tot 17.00u

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Mechelen)
Antonia Wolversstraat 1 (Parking Keerdok, 11de verdieping)
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€470 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet-leden:
€705 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €470/leden en €705/niet-leden. Vanaf de 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf is het projectbedrag als lid van Voka €423. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren en het thema beroepsspecifieke competenties ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?