Skip to main content
arbor

LON Zuid - Bedrijfsbezoek Arbor

LON Kempen Zuid, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, organiseert op 6 september een bedrijfsbezoek bij Arbor, de grootste boomkwekerij van België. Beslist een bezoek waard!

Arbor is de grootste boomkwekerij van België, en tevens ook één van de meest toonaangevende in Europa: 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. Jij kan een kijkje nemen achter de schermen van dit indrukwekkend bedrijf!

Arbor

  

 

 

 

 

 

 

 

Programma

  • 17.30 u.: Onthaal 
  • 18.00 u.: Verwelkoming, door Hubert Klingels, voorzitter Voka Kempen Zuid
  • 18.10 u.: Bedrijfspresentatie, door Michael Van Dyck, zaakvoerder Arbor 
  • 18.30 u.: Rondleiding
  • 19.30 u.: Netwerkreceptie 
    Mogelijkheid tot gezellig netwerken met een hapje en een drankje aangeboden door de gastheer. Je ontmoet de bestuursleden en ambassadeurs van Voka Kempen Zuid, alsook andere collega-ondernemers.
  • 22.00 u.: Einde

Meer informatie

Contacteer Peggy Verheyden via peggy.verheyden@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Lon Voka Kempen Zuid

Adres

Arbor
Provinciebaan 79
2235 Houtvenne-Hulshout

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht en kan tot 30/8/2018.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse