Skip to main content
Meet & Greet met Iraaks-Koerdistan

Meet & Greet met Iraaks-Koerdistan

Ontdek de opportuniteiten van Iraaks-Koerdistan

Zoals The Economist onlangs heeft vastgesteld, boomt de economie in Iraaks-Koerdistan. Ook aan Vlaamse bedrijven in de bouw, landbouw, gezondheidszorg, energie en telecom biedt deze regio enorme kansen. U verneemt er alles over tijdens deze meet & greet met een topdelegatie uit Koerdistan.

Sinds 2018 werkt de Kamer samen met vier Koerdische partners. Binnen dit focusproject op Iraaks-Koerdistan i.s.m. de Vlaamse overheid bezocht een delegatie ook de hoofdstad Erbil. Hierna was het overduidelijk: inzetten op betere commerciële samenwerking met deze stabiele en moderne regio loont meer dan de moeite.
 
Deze gratis bij te wonen meet & greet biedt u hierop alle kansen. U gaat rechtstreeks in gesprek met een topdelegatie uit Koerdistan. In het spoor van dhr. Dara, voorzitter van de Erbil Chamber of Commerce and Industry, zijn officiële functionarissen, afgevaardigden van de Kamers van Koophandel van Sulaymaniyah en Dohuk en bedrijven uit deze drie grote Kamers van Koophandel in Koerdistan op de afspraak. Van hen verneemt u uit eerste hand alles over de trends en kansen in de autonome Koerdische regio. Tegelijk smeedt u bovendien interessante contacten met collega-ondernemers.
 
Schrijf u snel in!

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner