Skip to main content
Masterclass Podcasts maken

Masterclass Podcasts maken

De tijd dat in de file staan gelijk stond aan tijd verliezen, is voorbij. Want terwijl u in de auto zit en de wereld om u heen vertraagt, kunt u genieten van een aflevering van uw favoriete podcast.

Marketinggoeroes hebben het al een tijdje door. Podcasts helpen u om uw boodschap over te brengen naar uw doelgroep en uw expertise te tonen.

Van scenario’s schrijven tot monteren, van structuuropbouw tot materiaal. Tijdens deze masterclass krijgt u uitgelegd hoe u zelf van start kan gaan.

Wat houdt u nog tegen? Na de uitleg van onze experten tijdens deze masterclass alvast niets meer.

Programma:

19.00 – 20.00 uur: hoe start ik met een podcast?

20.00 – 21.00 uur:  getuigenissen door podcastmakers.

VLAIO

VLAIO

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar nathalie.deschepper@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner