Skip to main content

Lerend Netwerk Quality 2021

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in uw quality manager en maak hem/haar intrapreneur van uw onderneming. 

Waarom investeren in een lerend netwerk? 

Bent u kwaliteitsmanager en wilt u het strategisch kwaliteitsmanagement van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wordt u vertraagd door de complexe uitdagingen? Heeft u vragen waarop uzelf, noch de organisatie het antwoord kennen? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In dit lerend netwerk komen kwaliteitsmanagers uit verschillende productiebedrijven op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. Elkaar inspireren staat centraal. Wist u dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht dus geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

De sessies gaan door op donderdagavond van 17u tot 21u en gaan over zowel kwaliteitsmanagement gerelateerde topics als uitdagingen voor elke manager. De eerste twee topics liggen vast, de overige sessies worden op de kick-off van 16 september door de deelnemers bepaald. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig kunt zijn bent. Dit mag u verwachten: 

  • Timemanagement: wat kan ik delegeren?
  • Ideeën verkopen zowel naar boven als op de werkvloer
  • Visualisatie van interne & externe Q-data
  • Behaviour based quality: hoe betrokkenheid creëren?
  • ...

Doelgroep

Dit lerend netwerk richt zich tot kwaliteitsmanagers binnen een industriële kmo of multinational die leidinggeven aan een team van kwaliteitsmedewerkers, officers en controllers. Niet voor advies verlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Meer info

Wenst u graag meer info? Schrijf dan in voor onze gratis proefsessie over de Lerende Netwerken op 2 juni via deze link. Een overzicht van de lerende netwerken kunt u raadplegen op de website of in onze folder

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies doorgaan in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

Prijs Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Registratienummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group