Lab Business transformatie - Voka Geel

28/09/2018

Je merkt dat je omgeving snel verandert en met jouw onderneming wil je koploper zijn in het oppikken van nieuwe trends. Je bedrijf doet het goed, je wil nog beter… Je hebt competente, hardwerkende medewerkers, met een belangrijke toegevoegde waarde. Hoe kan je deze nog verhogen door op een andere manier te werken? Je hebt een duidelijke visie om verder te groeien. Je wil jouw medewerkers ermee in lijn brengen, om die ook samen te kunnen verwezenlijken. Je gelooft erin dat dit kan door innovatie? Dan gaan we samen stapsgewijs je onderneming heruitvinden tot versie 4.0.

Inhoud

Op volgende vragen krijg je een antwoord:

  • Hoe brengen we de kloof tussen droom & realiteit in kaart en bepalen we de prioriteiten?
  • Hoe maken we een plan voor een grotere betrokkenheid op om de kloof te overbruggen? 
  • Hoe betrek ik de juiste personen in mijn project en zet ik mijn plan om in werkelijkheid?
  • Hoe gebruik ik opvolging als ondersteuning voor een succesvolle voortgang?

Het doel van deze opleiding is het leren innoveren, vernieuwen, veranderen, … op een duurzame manier.
Deze interactieve sessies zijn een aanzet tot cirkelinnovatie. Een vorm van innovatie die leidt tot de continue vernieuwing van marktkennis, producten, processen en de synergieën tussen werknemers en departementen.

Praktische tools worden aangereikt en toegepast om het wat en waarom in kaart te brengen, om te ondersteunen bij de uitvoering en om voortgang te verzekeren.
Als resultaat heb je een geschetste oplossing van één van de gekozen prioriteiten en tools & methoden om deze verder uit te werken en nieuwe initiatieven op te starten.

Doelgroep

Bedrijven/mensen die er zich bewust van zijn dat innovatie noodzakelijk is voor de groei van hun onderneming. In jouw positie leid je projecten die het verschil maken. Leiders, managers of specialisten die willen samenkomen met een open blik om denken en doen één te laten worden.

Jouw expert

David Vandenbemd (Vicre). Neem een kijkje op zijn LinkedIn-profiel

Meer informatie

Contacteer Carolien Jans via carollien.jans@voka.be of 014 56 30 30. 

TIP
Dit lab wordt ook in Mechelen georganiseerd vanaf 25/9.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & Ondernemen