Skip to main content
Map

Jong Voka visits J.Cortès

Op woensdag 18 oktober zijn we met Jong Voka West-Vlaanderen te gast bij J.Cortès. We mogen er het unieke verhaal van 90 jaar familiaal ondernemerschap in sigaren ontdekken. Van een zolder naar een tabaksfabriek, van 1 naar 500 miljoen sigaren: maak je klaar voor een verbazingwekkende geschiedenis.

Jong Voka visits Cortès

Een familie van sigaren

Een grootvader met een idee en een oude zolder in België; een volgende generatie met grote ideeën over verandering en zelfstandigheid; een kleinzoon die het digitale tijdperk inluidt en vooruitkijkt naar een stralende nieuwe toekomst. Ziedaar het familiale ondernemersverhaal van Cortès-sigaren, klaar om te ontdekken samen met onze Jong Voka-community.

Van 1 naar 500 miljoen sigaren, op 90 jaar tijd. Van een zolder, naar een fabriek. Van één fabriek, naar fabrieken in Sri Lanka, Nicaragua en de VS. Het zal je al dagen: er is veel om te ontdekken.

"Of het nu gaat om het plaatsen van tabak op bobines, of het rollen van sigaren, onze meer dan 1800 ‘Cortésiens’ hebben slechts één doel: wereldklasse afleveren.” Zo klinkt het bij Cortès zelf.

Die wereldklasse kunnen wij nu van dichtbij aanschouwen dankzij een bezoek aan hun historische tabaksfabriek. Daarna neemt CEO Frederik Vandermarliere ons in een boeiende keynote mee doorheen de vele jaren familiaal ondernemerschap. Afsluiten doen we zoals steeds met een netwerkmoment voorzien van heerlijke catering.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Keynote door CEO Frederik Vandermarliere
  • 19.45 uur: Start rondleiding doorheen de historische Neos fabriek
  • 21.00 uur: Netwerkreceptie
  • 22.30 uur: Voorziene einde

Schrijf je in en ontdek dit unieke verhaal van 90 jaar familiaal ondernemerschap.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stijn Vanlerberghe.

Met dank aan onze partners

 Picobello     Axxi     ConXioN

Stella P      Renewi

Jong Voka


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Stijn Vanlerberghe

Adviseur Jong Ondernemen

Adres

J.Cortès Cigars
Kronevoordestraat 21
8610 Kortemark

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 75 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar en met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar stijn.vanlerberghe@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag