Skip to main content

Jong Voka visits FlyingGroup

Op donderdag 29 september bezoeken we met Jong Voka West-Vlaanderen de Kortrijkse vestiging van de Belgische luchtvaartmaatschappij FLYINGGROUP voor een unieke blik achter de schermen! Eigenaar en oprichter Bernard van Milders neemt ons mee doorheen zijn ondernemersverhaal en vertelt ons hoe hij dit bedrijf heeft gevormd tot de hoogvlieger die het vandaag is!

Jong Voka FlyingGroup

Sinds enige tijd is het Belgische zakenluchtvaartbedrijf FLYINGGROUP ook actief aanwezig op de Internationale Luchthaven van Kortrijk-Wevelgem. Deze Belgische speler heeft er intrek genomen in een 4000 m² gloednieuwe state-of-the-art vestiging, perfect gelegen om de West-Vlaamse, Oost-Vlaamse en Noord-Franse klanten nog beter te bedienen.

Opgericht in 1995 door eigenaar Bernard van Milders, is FLYINGGROUP op vandaag één van dé referenties in privé- en zakenluchtvaart in West-Europa en daarbuiten, met vestigingen in Antwerpen, Brussel, Luxemburg, Parijs, Amsterdam, Genève, Malta en Dubai en nu dus ook in Kortrijk.

Onder het motto "Destined to Delight" streeft de onderneming ernaar om te ontzorgen op het hoogste niveau. Onder leiding van CEO Johan Van Lokeren zijn er dagelijks meer dan 200 ervaren professionals in de weer om alle klanten vlekkeloos en in alle comfort & veiligheid naar hun bestemming te vliegen. Hiervoor doen ze beroep op hun huidige vloot van 45 vliegtuigen met van begin tot einde de nadruk op customer experience.

Klanten van FLYINGGROUP kunnen rekenen op een brede waaier aan gespecialiseerde diensten: Aircraftmanagement, Aircraft Charteroplossingen, mede-eigendomsformules, ondersteuning bij aankoop of verkoop van een vliegtuig... FLYINGGROUP heeft er de know-how en ervaring voor.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Blik achter de schermen bij FLYINGGROUP Kortrijk
  • 19.30 uur: Keynote oprichter Bernard van Milders
  • 20.30 uur: Wining & Dining
  • 22.00 uur: Einde

Bezoek alvast eens de website van FLYINGGROUP. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Astrid De Clerck.

Met dank aan onze partners

Degroof Petercam     Picobello     Axxi

Stella P      Renewi

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

FLYINGGROUP Kortrijk - JetPark Kortrijk
Vliegveld 55
8560 Wevelgem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 50 euro
  • Niet-leden: 75 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 22 september via astrid.declerck@voka.be, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag