Skip to main content

Jong Voka on tour in het Waasland

Jong Voka neemt je mee achter de schermen bij Cordeel en Niko

Wie zijn de economische sterkhouders van het Waasland? Ontdek het op 23 september samen met Jong Voka tijdens een uniek bezoek achter de schermen bij Cordeel en Niko.

Cordeel is bekend van projecten als het MAS, het Deurganckdok op de Antwerpse Linkeroever en de facelift van de vroegere Boelwerf in Temse. Het familiebedrijf, dat in 1934 begon als een schrijnwerkerij, telt vandaag 1600 medewerkers. Voortdurende innovatie staat bovenaan de agenda. Zo zet het in op circulair bouwen, verlaging van energieverbruik en ontwikkelt het vernieuwende concepten voor brand- en persoonsbeveiliging.

Niko is de specialist en marktleider in elektrisch schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. In hun hoofdvestiging in Sint-Niklaas krijgen we uitleg over design, milieuvriendelijk produceren, en hun investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

Als kers op de taart stellen we je die avond graag de nieuwe leden van het bestuursteam van Jong Voka Antwerpen-Waasland voor én de nieuwe voorzitter en ondervoorzitter. Deze ambitieuze jonge ondernemers staan klaar om in de bres te springen voor al het jong ondernemend talent dat onze regio rijk is. Uiteraard laten we de bestuursleden die afscheid moeten nemen, niet zomaar vertrekken.

Programma

13.30 uur
Start ontvangst

14.15 uur
Start rondleiding “achter de schermen” bij Cordeel

16.15 uur
Transfer naar Niko

16.30 uur
Start rondleiding “achter de schermen” bij Niko

18.00 uur
Officiële bestuurswissel gevolgd door netwerkreceptie

20.30 uur
Voorziene einde

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Adres

Cordeel
Frank van Dyckelaan 15
9140 Temse

Wanneer

Prijs

65 euro (excl. btw) per persoon

De plaatsen voor de bedrijfsbezoeken zijn beperkt. Maximum 1 persoon per bedrijf.

Je kan ook inschrijven voor de netwerkreceptie vanaf 18.00 uur.

Voorwaarden

Deze activiteit is exclusief voor leden van Jong Voka.

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 16 september 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende