Skip to main content
Jong Voka Oost-Vlaanderen

Jong Voka On Tour

Stap op onze bus op 16 oktober en ontdek op één dag 3 Gentse techbedrijven met internationale uitstraling.

Jong Voka organiseert jaarlijks techtrips naar inspirerende topsteden in Europa, maar ook in ons eigen Gent hebben we  heel wat wereldspelers in de technologische sector.

Laat je daarom een ganse dag onderdompelen in drie start- en groeiverhalen. Ze geven je een persoonlijke inkijk in hun bedrijf maar ook in de mensen die voor hen het verschil hebben gemaakt tijdens hun uitdagingen.

Daarnaast ben je ook een volledige dag op stap met andere (jonge) ondernemers wat je eigen netwerk en business alleen maar ten goede kan komen.

Programma

  • 09.30 uur: Verwelkoming in de Voka Box, kort netwerkmoment met ontbijt
  • 10.30 uur: Vertrek vanuit de Voka Box 
  • 11.00 uur:  Bezoek aan Be-Mobile
  • 13.00 uur: Bezoek aan Sofico met lunch
  • 15.00 uur: Bezoek aan Robovision 
  • 17.00 uur: Terugkomst

Robovision

Robovision: een bedrijf gespecialiseerd in artificiële intelligentie (AI). De oprichter Jonathan Berte is ervan overtuigd dat AI onze maatschappij ten goede zal veranderen. Robovision ontwikkelt een software platform voor toepassingen met AI, in het bijzonder geavanceerde beeldherkenning. Audi bijvoorbeeld gebruikt de software om robots te laten samenwerken met werknemers. De software is ook het brein in robots in de landbouw, bijvoorbeeld om stekjes van planten en tulpenbollen automatisch te identificeren, op te pakken en te planten. “Robovision zoekt bewust de meest uitdagende markten op, want zo kunnen we ook sneller nieuwe markten veroveren” zegt Jonathan Berte.

https://robovision.be/

Sofico

Sofico levert softwareoplossingen aan de allergrootste leasing en fleetmanagementbedrijven ter wereld.  Naast het kantoor in Gent heeft Sofico ook een basis in Australië, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Sofico is gespecialiseerd in leasing- en fleetmanagementindustrie, verhuur van wagens op lange termijn, hoogwaardige software en technologie. Sofico levert voornamelijk het product Miles. Miles is een uitgebreid en gedetailleerd software pakket voor het beheer van leasingcontracten en wagenparken. Het pakket regelt de inschrijving van de bedrijfswagen, de verzekering, de tankkaart, de onderhoudsbeurt, de boetes en eventuele schade aan de wagen. Miles is gebruiksvriendelijk en gebaseerd op de nieuwe technologieën. Met zijn producten en diensten bevindt Sofico zich dus op het kruispunt van verschillende sectoren die snel evolueren: de autosector zelf, de financierings- en leasingsector, en de IT-sector.

https://www.sofico.global/nl/

Be-Mobile

Be-Mobile werd in 2006 opgericht door Jan Cools. Het bedrijf ontwikkelde een innovatief systeem dat verkeersinformatie aanvult met anonieme data verzameld via track & trace-systemen en mobiele applicaties. Be-Mobile analyseert de verzamelde data van in real time waardoor men informatie over files en reistijden onmiddellijk kan doorsturen naar navigatiesystemen, mobiele applicaties of verkeerscentra. Op die manier krijgen we stap voor stap meer controle over de mobiliteit.

https://www.be-mobile.com/

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 12 oktober 2019. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Louise Blondé (louise.blonde@voka.be).

 

Jong Voka Oost-Vlaanderen On Tour 16 oktober 2019

Contactpersoon

Louise Blondé

Projectcoördinator Jong Ondernemerschap & Netwerking

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Early Birds t.e.m. 1 oktober: € 50 excl. btw

Vanaf 2 oktober: € 75 excl. btw

Niet-leden: gelieve contact op te nemen via louise.blonde@voka.be

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Of meer informatie over uw inschrijving? Contacteer Louise Blondé

Of een van de andere medewerkers van Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen

 

Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media