Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Jong Voka Breakfastclub "What's New in Tech?"

Iedere eerste woensdag van de maand staat de Jong Voka Breakfastclub op de agenda. Het thema van deze maand? Op 5 juni is dit netwerkevent er voor en door jonge ondernemers actief in de tech sector.

Vijf start- en scale-ups binnen het thema "Tech" komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback als ondernemer uit de tech sector te ontvangen. Hiervoor krijgen ze 5 minuten en 5 slides. Wil je er graag bij zijn? Zet jouw wekker dan extra vroeg!

Kom netwerken en luister naar de ondernemersverhalen van jonge founders in Tech

Wij verwelkomen je graag in onze Voka Box in Gent voor dit ontbijt vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Wandel terug buiten met een hoop ideeën, interessante contacten en feedback.

Wat staat er op het menu?

5 founders van start- en scale-ups uit de tech sector brengen een veelbelovende pitch. Breng je jouw ondernemersverhaal als Oost-Vlaamse start-/scale-up founder ook graag voor onze Jong Voka community? Stuur ons dan een mailtje met jouw interesse. 

Voor en na de pitches is er ruimte voor netwerking met de Oost-Vlaamse start- en scale-up community.

Gratis mits inschrijving

Voor 'jonge' ondernemers met interesse/ actief in de tech sector.

Wanneer?

Woensdag 5 juni 2024

Van 8.00 tot 10.00 uur

Zelf pitchen?

Breng je jouw ondernemersverhaal als Oost-Vlaamse start-/scale-up founder ook graag voor onze start- en scale-up community? Stuur ons dan een mailtje met jouw interesse. 

Jong Voka Breakfastclub netwerken netwerkevenement event hardwJong Voka Breakfastclub netwerken netwerkevenement event tech software saas startups scaleups Oost-Vlaanderen

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Info & Advies - Jong Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden mits inschrijving

VLAIO - Voka

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.