Skip to main content

Inspiratiesessie Inflatie

Het valt niet uit het nieuws te slaan: stijgende grondstof- en energieprijzen en bijgevolg ook een loonkost die maar blijft aangroeien door de automatische indexering. De Belgische inflatie klom daardoor in augustus al naar 9,9%, het hoogste niveau sinds 1976.

Twee derden daarvan komt op rekening van energie en voeding.

Hoewel de tendens moeilijk te voorspellen valt zullen de energieprijzen zo goed als zeker volatiel blijven. Meerdere onzekere factoren kunnen de markt parten spelen: wat doet Rusland met haar gasleveringen, wordt het een strenge winter, vindt Europa alternatieve leveranciers, hoe erg wordt de recessie in Europa … Al die factoren zullen een rol spelen. Het enige wat vaststaat, is dat we moeten leren omgaan met structureel hogere gasprijzen dan wat we voor deze crisis gewoon waren.

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert daarom een gratis infosessie over de groeiende inflatie en de impact hiervan op bedrijven. Hoe kunnen we ons hier tegen wapenen en welke standpunten neemt Voka in? Daarnaast zal KPMG Law een toelichting geven over contractuele flexibiliteit bij stijgende prijzen. 
 

Programma

  • Context inflatie en wat doet Voka
  • Praktijkgetuigenis: omgaan met gevolgen inflatie 
  • Contractuele flexibiliteit bij stijgende prijzen
  • Q&A

Wil je deze gratis infosessie graag bijwonen?

Schrijf je hier in

Met dank aan onze partners

partners voka - kvk limburg, inspiratiesessie inflatie

 

Contactpersoon

Menno van Gemeren

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.