Inspiratiereis naar innoverend China

15/02/2019

Na Silicon Valley in 2016, New York en Boston in 2017 en Zuid-Afrika in 2018 trekt Voka Oost-Vlaanderen van 15 tot 24 februari 2019 op inspiratiereis naar Shenzhen, Shanghai en Hongkong. 

Shenzhen

 

In navolging van Silicon Valley (2016), New York & Boston (2017) & Zuid-Afrika (2018) trekt een groep gedreven ondernemers en onderzoekers in februari 2019 naar China: Shanghai, Shenzhen & Hong Kong. 

Tijdens een rollercoaster van interactieve meetings bij universiteiten, startups, hightech bedrijven, incubatoren en innovatieve multinationals ervaart u op een intense manier het disruptieve en innovatieve businessklimaat in Zuid-China. Het businessmodel van uw onderneming wordt uitgedaagd en u krijgt nieuwe ideeën. Een community ontstaat, professionele en menselijke banden worden gesmeed. U kijkt met verwonderde ogen naar de technologische voorsprong van China.  

Ontdek hier het voorlopige programma.

 
Informatie en inschrijvingen

De reis is helaas al enkele maanden volzet. Hebt u interesse om aan één van onze volgende techreizen deel te nemen? Stuur gerust een mailtje naar Maaike Van Overmeire.

Partners