Skip to main content
Inspiratiereis naar innoverend China

Inspiratiereis naar innoverend China

Na Silicon Valley in 2016, New York en Boston in 2017 en Zuid-Afrika in 2018 trekt Voka Oost-Vlaanderen van 15 tot 24 februari 2019 op inspiratiereis naar Shenzhen, Shanghai en Hongkong. 

Shenzhen

 

In navolging van Silicon Valley (2016), New York & Boston (2017) & Zuid-Afrika (2018) trekt een groep gedreven ondernemers en onderzoekers in februari 2019 naar China: Shanghai, Shenzhen & Hong Kong. 

Tijdens een rollercoaster van interactieve meetings bij universiteiten, startups, hightech bedrijven, incubatoren en innovatieve multinationals ervaart u op een intense manier het disruptieve en innovatieve businessklimaat in Zuid-China. Het businessmodel van uw onderneming wordt uitgedaagd en u krijgt nieuwe ideeën. Een community ontstaat, professionele en menselijke banden worden gesmeed. U kijkt met verwonderde ogen naar de technologische voorsprong van China.  

Ontdek hier het voorlopige programma.

 
Informatie en inschrijvingen

De reis is helaas al enkele maanden volzet. Hebt u interesse om aan één van onze volgende techreizen deel te nemen? Stuur gerust een mailtje naar Maaike Van Overmeire.

Partners

Wanneer

Prijs

N.T.B.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media