Infosessie Welt: De hedendaagse arbeidsmarkt met focus op werkplekleren, ook interessant voor uw onderneming?

30/04/2019

U bent op zoek naar talent en u wilt opleidingen geven op de werkvloer om competenties aan te leren en/of uit te breiden? Individuele beroepsopleiding (IBO), opleidingsstage, beroepsinlevingsstage (BIS), korte opleiding met stage op de werkvloer,... Er zijn diverse vormen, maar misschien ziet u door het bos de bomen niet meer? Deze infosessie zal u alles van A tot Z uitleggen, aangevuld met enkele voorbeelden uit de praktijk!

Programma

  • 8.30 uur: Onthaal met ontbijt
  • 9.00 uur: Verwelkoming door Robbert Desmet, zaakvoerder Woodstoxx
    • Achter de schermen van Woodstoxx (rondleiding)
    • Woodstoxx staat voor eigen productie én plaatsing van parket, houten terras, gevel en wandbekleding. Niet alleen hout op maat, maar ook ambacht en duurzaamheid.
  • 9.45 uur: Het vernieuwde werkplekleren toegelicht door Wim Seynaeve, expert werkplekleren bij VDAB.
  • 10.30 uur: Ontdek Tornar en Welt a.d.h.v. getuigenissen.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Tornar

In de huidige ‘war for attitude’ biedt Tornar een alternatief voor de klassieke aanwervingsprocedures. Daarbij starten ze niet vanuit de gebruikelijke vacatures of CV’s. Maar Tornar gaat op zoek naar hoe het is om in uw bedrijf te werken en stemt dit af op wat kandidaten zoeken in hun eigen werkplek. Door alternatieve gespreksmethodieken krijgen ze echt zicht op wat beide partijen wensen. Op die manier maken ze de beste match met het oog op een eventuele tewerkstelling.

Welt

Welt staat voor werkervarings- en leertrajecten en kijkt vanuit een hr-netwerk hoe mensen uw bedrijf kunnen maken! Via een maandelijkse bijeenkomst met zaakvoerders of hr-verantwoordelijken kunt u niet alleen van ervaringen wisselen, ook leren en mekaar inspireren komt zeker aan bod. We laten niet alleen uw bedrijf groeien in zijn employer branding, maar ook extra aanwervingskanalen worden ingezet om het talent naar uw bedrijf te brengen via alle vormen van werkplekleren.

Reeds deelnemende bedrijven waren: Woodstoxx, Braem, Ardo, vleeswaren Fermette-Depuydt, Actief Computers, Vamadak, Pepsico, ICO, Alphabox, Westsys,…

Tornar     Vlaanderen     VDAB     Woodstoxx     Welt