Skip to main content
Infosessie: Rekruteren over de (taal)grens
  • Online

Infosessie: Rekruteren over de (taal)grens

Op dinsdag 20 april organiseren Voka West-Vlaanderen, VDAB en Unizo een online infosessie omtrent het rekruteren over de (taal)grens.

In het kader van het project Grenzeloos Tewerkstellen, werd via een recente enquête bij ondernemers gepolst naar hun noden op het vlak van arbeidskrachten en hun interesse en verwachtingen inzake grensoverschrijdende tewerkstelling. Uit de resultaten is gebleken dat er een gebrek is aan correcte informatie en kennis omtrent de opportuniteiten en mogelijkheden die grensoverschrijdende tewerkstelling kan bieden.

Daarom organiseren VDAB, Voka en Unizo een korte online infosessie omtrent het rekruteren over de (taal)grens op dinsdag 20 april van 8.30 tot 9.00 uur. We zullen nader ingaan op de dienstverlening en de mogelijkheden, alsook de juiste contactpersonen binnen onze respectievelijke organisaties.

Een must voor elke ondernemer die interesse heeft om talent over de grens aan te trekken en op zoek is naar welke acties hiervoor als werkgever noodzakelijk zijn.

Klik hier om in te schrijven. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Logo's

Interreg

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group