Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Infosessie: Aanbod Management Assistants

Ontdek wat we in petto hebben dit jaar voor de management assistants!

Wat doét een management assistant eigenlijk (allemaal)? Niemand die het weet. Ontpopt van secretaresse tot assistant, is deze mooie vlinder echter van vele markten thuis. Een trotse managementondersteuner die nog te vaak onzichtbaar is en achter de schermen zijn/haar arsenaal aan talenten dag in dag uit inzet. Het meest onderschatte beroep in het bedrijf. Je moet tijdens de job snel kunnen schakelen, waardoor je kennis moet hebben van verschillende topics. Daarom is het zo belangrijk dat je opleidingen kan volgen die volledig op maat van de management assistant zijn. 

Tijdens deze infosessie stellen we 2 opleidingen voor:

  • Het Lerend Netwerk Management Assistant dat zich focust op ervaringen delen en netwerken;
  • De Management Assistant Academy waar de focus ligt op kennis ontwikkelen rond diverse topics. 

De infosessie vindt plaats bij Vyncke in Harelbeke, waar we een kijkje zullen nemen achter de schermen van een echt West-Vlaams familiebedrijf dat heel hard inzet op hun waarden.

Spreker

Isabel De Wit, een ervaren management assistant, zag het dan ook als een missie om onze knappe functie sterk in de kijker te plaatsen en... schreef er een boek over. In 'Management assistant? Superheld van het bedrijf!' ontdek je wat management assistants allemaal doen. Een blik achter de schermen. Je leest wie wij allemaal ontzorgen. Administratief en organisatorisch. Welke balletjes wij in de lucht houden. Eén zekerheid hebben we: we weten nooit wat de dag brengt. Ook verhalen over onze managers en collega’s komen aan bod. Kende je bijvoorbeeld al Cafeïne Carine, Dino Dirk of Curieuze Céline? Haar boek staat bol van de associaties, stevig gekruid met humor én met de waarheid. Elk stukje heeft de onderwerpregel van een mail. Lees je het boek uit, dan heb je een hele werkdag van een management assistant vanop de eerste rij meegemaakt en beleefd. Klaar om te horen, zien en zwijgen? Isabel zal ons met veel plezier haar boek toelichten en jou ervan overtuigen waarom jij 'de superheld van het bedrijf' bent!

Programma

  • 18.00 uur: Rondleiding bij Vyncke, een oerdegelijk West-Vlaams familiebedrijf 
  • 19.00 uur: Voorstelling programma Lerend Netwerk Management Assistant 2024 - 2025 & Voorstelling Management Assistant Academy 
  • 20.00 uur: Keynote Isabel De Wit, waarin ze op een ludieke manier haar inzichten rond het veelomvattend takenpakket van een management assistant deelt 
  • 21.00 uur: Netwerkmoment

Voor wie?

Voor de management assistant die op zoek is naar exclusieve opleidingen.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Adres

Vyncke
Gentsesteenweg 224
8530 Harelbeke

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag