Infosessie opvolging en overname bij Arijs

08/03/2018

Arijs visgroothandel zet haar deuren open tijdens een bedrijfsbezoek. Ontdek hoe ze geëvolueerd zijn van kleine viswinkel tot toonaangevende visgroothandel!

 

Arijs

Van viswinkeltje tot toonaangevend vis(groot)handel 

Het bestuur van Voka Kempen West nodigt je graag uit voor een bedrijfsbezoek en infosessie opvolging en overname bij Arijs.

Groep Arijs is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid van een regulier viswinkeltje in Herenthout en Grobbendonk, tot een toonaangevende speler binnen de sector van de vis(groot)handels. Aanvankelijk uitgebaat door Walter Arijs en zijn familie, is de hele ploeg inmiddels uitgebouwd naar meer dan 40 gemotiveerde werknemers. Jolien Arijs neemt ons mee in het traject dat ze hebben afgelegd. 

Naast een groothandelsbedrijf dat 7 dagen op 7 vis, schaal- en schelpdieren uitlevert aan haar horecaklanten (Arijs Seafood Supplier), heeft de firma begin 2011 haar infrastructuur uitgebreid met een Cash & Carry concept store die zowel professionele klanten als particuliere bezoekers een unieke winkelervaring wil aanbieden (www.arijs-shop.be). Op deze nieuwe locatie heeft het bedrijf eveneens haar gespecialiseerde afdeling Arijs Mosselfeesten ondergebracht.

Programma:

  • 18u00: Ontvangst
  • 18u15: Welkom door Frederick Jonckheere, voorzitter Voka Kempen West
  • 18u20: Bedrijfsintroductie + info opvolging en overname door Jolien Arijs,
  • 19u05: Begeleiding familiebedrijven naar de volgende generatie - Voka-KvK Mechelen-Kempen
  • 19u15: Bedrijfsrondleiding
  • 20u15: Netwerking

In samenwerking met:

Logo westAgentschap Innoveren & Ondernemen