Skip to main content

Infosessie: Nudging

Het wordt er in onze complexe en snel draaiende wereld niet makkelijker op om klanten voor jouw bedrijf te laten kiezen. Waar traditionele marketingtechnieken falen, kan nudging jouw toekomstige klanten misschien wél overtuigen. Expert Reinout Van Zandycke heeft alvast een aantal spraakmakende voorbeelden klaarstaan.

In deze inspirerende sessie deelt Reinout Van Zandycke enkele van de meest effectieve technieken uit de psychologie om je communicatie, marketing en sales snel efficiënter te maken. Het gaat om eenvoudige trucjes die een groot verschil kunnen betekenen in het verzamelen van leads.

Als ondernemer, auteur en docent in nudging en neuromarketing verzamelde Reinout al meer dan 1.000 wetenschappelijk onderbouwde cases. Verwacht je dus aan een luchtige presentatie met veel inspirerende voorbeelden om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan. Speciaal voor Voka zal Reinout ook eenmalig enkele exclusieve cases voor ondernemers delen.

Spreker

Reinout Van Zandycke, geboren en getogen West-Vlaming, is zaakvoerder van Exposure, een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

gratis voor leden en niet-leden

VLAIO Voka samen voor sterk ondernemen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag