Skip to main content

Infosessie mobiliteitsonderzoek Wommelgem

Infosessie over deelname mobiliteitsonderzoek

De huidige werken aan de E313 zorgen voor hinder in en rond uw bedrijvenzone. Ook toekomstige wegwerkzaamheden zullen ongetwijfeld nog voor hinder zorgen. De woon-werkverplaatsingen van uw werknemers zorgen voor kopzorgen. Zowel congestie als verkeersveiligheid zijn belangrijke aandachtspunten bij de ontsluiting van uw bedrijvenzone.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland wil u de kans bieden om u actief te betrekken bij het vinden van oplossingen. We nodigen de bedrijven in de bedrijvenzones Wommelgem-Noord, Jacobsveldweg en Uilenbaan uit om deel te nemen aan een mobiliteitsonderzoek.
 
Samen met het Provinciaal Mobiliteitspunt Antwerpen nodigen we de bedrijven uit op een infosessie op maandag 23 mei om 16.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats bij OM Partners. Na inschrijving ontvangt u verdere praktische details.
 
Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemers inzicht in het mobiliteitsonderzoek. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie. De bijeenkomst is gratis. Inschrijven is noodzakelijk.

Programma

Start: 16.00 uur

  • Verwelkoming & inleiding (Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen -Waasland)
  • Toelichting verwachte impact Oosterweelwerken op omgeving Wommelgem (Lantis)
  • Inhoud en methodiek van het mobiliteitsonderzoek voor de bedrijvenzones Wommelgem Noord, Uilenbaan en Jacobsveldweg (Provinciaal Mobiliteitspunt Antwerpen)
  • Mobiliteitsonderzoek: van resultaten naar concrete oplossingen (Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland)
  • Vragen en discussie

Verwacht einduur: 17.30 uur.

 

In samenwerking met

Lantis            Provincie Antwerpen

Contactpersonen

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende