Skip to main content
Infosessie lerende netwerken

Infosessie Lerende netwerken 2021

Kennis DELEN is kennis VERMENIGVULDIGEN, hét basisprincipe van de lerende netwerken. De wereld verandert in een razendsnel tempo. De uitdagingen die op uw bedrijf afkomen, zijn talrijk en brengen veel vragen met zich mee. Vragen waarop u, noch de organisatie het antwoord weet. Tijd om het lerend netwerk te raadplegen! 

Aanbod

Tijdens deze infosessie maakt u kennis met het uitgebreide aanbod van lerende netwerken in West-Vlaanderen die van start gaan in september 2021. Klik op de link voor meer info:  

Concept

Lerend netwerken staan voor ervaringsuitwisseling met gelijkgestemden uit andere bedrijven over de meest voorkomende uitdagingen van vandaag. In een positieve, vertrouwelijke en niet-concurrentiële sfeer zoekt u naar antwoorden en 'hapklare' tips en tricks om uitdagingen aan te gaan door in gesprek te gaan met peers. De sessies geven zuurstof voor nieuwe ideeën en starten steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. Een “boost” voor uw inspiratie.

Benieuwd of een deelname aan het lerend netwerk iets voor u is? Schrijf u dan in voor deze gratis infosessie. 

Programma

De methodiek van het 'lerend netwerken', de kritische succesfactoren en de beoogde doelgroep van elk lerend netwerken worden uitgelegd. Enkele (ex) deelnemers getuigen over hun deelname en daarna worden we meegenomen voor een boeiende rondleiding langs de productie van het gastbedrijf. 

9:30    Ontvangst in een deelnemend productiebedrijf van het lerend netwerk 
9:45    Verwelkoming door de gastheer
9:55    Voorstelling van de Lerende Netwerken door een Projectverantwoordelijke van 
            Voka West-Vlaanderen 
10:25  Getuigenis van een deelnemer en tour de table 
11:00  Start factory tour doorheen de productie
12:00  Broodjeslunch en Q&A

Voor wie?

Leidinggevenden en verantwoordelijken binnen/van een productieafdeling binnen een industrieel maakbedrijf. Niet voor software- of serviceleveranciers, adviesverleners of consultants. Teamleaders, brigadiers, eerstelijnsleidinggevenden, productiemanagers, logistiek verantwoordelijken, onderhoudsverantwoordelijken, productiedirecteurs, kwaliteitsmanagers, projectverantwoordelijken, project engineers, maar ook beslissers, zoals personeels- en opleidingsverantwoordelijken van industriële maak- en productiebedrijven. Concurrenten van de locatie worden niet toegelaten.

Meer info

Benieuwd of een deelname aan het lerend netwerk iets voor u is? Schrijf u dan in voor deze gratis proefsessie via deze link en noteer in het vak 'Opmerkingen' in welk lerend netwerk(en) u specifiek geïnteresseerd bent.

Een overzicht van de lerende netwerken kunt u steeds raadplegen op de website en in de folder. Bij vragen, neem gerust contact op één van de projectverantwoordelijken:
Britte Ødegård (Production, Maintenance, Engineering), britte.odegard@voka.be,
Anouk Andries (Logistics), anouk.andries@voka.be
Lisa Den Tandt (Teamleader, Quality), lisa.dentandt@voka.be.

Contactpersonen

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Locatie wordt nog bepaald
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis na bevestiging van uw inschrijving.
Concurrenten worden niet toegelaten.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group