Skip to main content
Map

Infosessie Innovatie-subsidies

  • Online

Je kmo naar het volgende niveau tillen met een straf innovatief idee? Dat hoeft niet altijd duur te zijn: je komt waarschijnlijk in aanmerking voor subsidies.

Zitten er innovaties in de pipeline of start je met digitalisering? Wil je je bedrijfsprocessen slimmer maken door gebruik van data, AI, algoritmes, …? Van steun voor extern advies tot subsidies voor grote ontwikkelingsprojecten: er zijn heel wat subsidiemogelijkheden om jouw idee te helpen waarmaken. Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) geeft ondernemers graag een duwtje in de rug als het gaat over innoveren of digitaliseren. 
Laat je wegwijs maken in dit subsidielandschap door Geert Spapen van A-Chief. Hij zet alle interessante innovatie-subsidies op een rijtje. Afsluiten doen we met Q&A zodat je prangende vragen zeker beantwoord worden. 

Voor wie? 

Kmo’s die innovatie willen doorvoeren of ambitieuze ideeën hebben, en op zoek zijn naar steunmaatregelen. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture