Skip to main content
Brexit

Infosessie: Brexit fever, stel al uw vragen

Iets meer dan een maand voor de initieel afgesproken Brexit deadline, is er nog steeds geen akkoord tussen de EU en het VK. With the Brexit clock ticking down, stevenen we mogelijk af op een no deal Brexit. Is uw onderneming uitgerust om de storm van douaneformaliteiten te overwinnen? Heeft u nog steeds vraagstukken omtrent de Brexit? Dan is deze infosessie de uitgelezen kans om uw vragen te stellen aan de aanwezige Britse delegatie.

Veel West-Vlaamse kmo’s zijn nog steeds in een (beginstadium van) voorbereidingsfase op een no deal Brexit. Sinds 2016 zet Voka West-Vlaanderen zich in om ondernemingen, en in het bijzonder kmo’s, zoveel mogelijk te sensibiliseren en adviseren rond de Brexit.

Na de succesvolle Brexit-sessie van eerder dit jaar, willen wij u uitnodigen op 14 maart naar onze infosessie in de ABC-toren in Zeebrugge. Een Britse delegatie zal u de laatste stand van zaken toelichten én al uw vragen beantwoorden.

Klik hier om in te schrijven of neem contact op met Leonid Guz voor meer info. 

Adres

ABC-toren
Rederskaai 60
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx