Skip to main content
Verkiezingsdebat

Groot verkiezingsdebat over welzijn en zorg

Health Community nodigt u graag uit op het verkiezingsdebat over welzijn en zorg op vrijdag 24 mei om 11u bij Voka te Brussel (Koningsstraat 154-158).

Het wordt dus een speciale editie, want aan de vooravond van de verkiezingen gaan we in debat met de kopstukken van de politieke partijen rond de komende uitdagingen en prioriteiten binnen welzijn en zorg. De deelnemers aan het debat o.l.v. Dennis Van den Buijs (VRT) zijn Freya Saeys (Open Vld), Hannelore Goeman (sp.a), Laura Van Eeckhout (CD&V), Peter Persyn (N-VA) en Elke Van den Brandt (Groen).

Het programma ziet eruit als volgt:

10u30     Ontvangst
11u00     Welkom - Hans Maertens (Voka)
11u10     Welzijn en zorg: toekomstgericht hervormen - Pieter Van Herck (Voka)
11u40     Verkiezingsdebat “Uitdagingen en prioriteiten binnen welzijn en zorg” 
12u40     Q&A
13u00     Netwerkmoment met een hapje en een drankje

We focussen tijdens dit groot verkiezingsdebat o.a. op financiering, digitalisering en technologische transformatie, preventie, geïntegreerde zorg, personeelskrapte in de zorg,… en het zorgondernemerschap. Maar jullie krijgen tijdens deze middag ook de kans om eigen vragen, bedenkingen of suggesties over het brede domein van welzijn en zorg te bespreken met de politieke kopstukken voor de komende verkiezingen op 26 mei. Bezorgen jullie ons jullie top 3 van vragen uiterlijk dinsdag 7 mei via een mail aan Ann D'hollander.

Aan de vooravond van de verkiezingen maken we graag van dit moment gebruik om samen met jullie onze aanbevelingen voor de nodige hervormingen in welzijn en zorg hoog op de politieke agenda te plaatsen. Reserveer nu al jouw plaats en schrijf je in!

Adres

Voka
Koningstraat 154-158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

 


Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - Toerisme Vlaams-Brabant
VZW - IMU - FIT
VZW - Staples - 409
ING
SD  Worx