Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Gala van het Limburgs Vastgoed 2024

Na het succes van de Dag van Vastgoed in 2022, slaan Voka – Kamer van Koophandel Limburg en het Netwerk Vastgoed opnieuw de handen ineen om de meest fenomenale gala-avond van Limburg te organiseren op het gala van het Limburgs vastgoed. Deze avond zal plaatsvinden op donderdag 23 mei 2024 in het prachtige decor van Thor Central in Genk. Het belooft een avond te worden vol culinaire verwennerij, boeiende netwerkmogelijkheden en de spannende uitreiking van de Limburgse vastgoed awards. Mis deze kans niet! Voor iedereen met een passie voor vastgoed is dit hét evenement van het jaar. Zien we jou 23 mei in Thor Central?

Dé gala-avond met Limburgs ondernemend vastgoed

Op donderdag 23 mei 2024 zal Thor Central in Genk de locatie zijn voor alle Limburgers met een passie voor vastgoed. Het belooft een avond vol culinaire verwennerij, netwerkmogelijkheden en de uitreiking van de Limburgse vastgoed awards te worden. Voor iemand zoals jij, met een passie voor vastgoed, zal deze avond bijzonder interessant zijn. Het evenement zal bestaan uit gelijkgestemden, en daarnaast zullen bekende Limburgse vastgoedprofessionals aanwezig zijn. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen, gedachten uit te wisselen en te genieten van de culinaire verwennerij.

Het programma voor deze avond:

  • 18u00:  Ontvangst
  • 18u30:  Zaal begeleiding
  • 18u45:  Award uitreiking
  • 19u45:  Diner
  • 21u30:  Netwerkreceptie
  • 01u00:  Voorziene einde

Beleef het Gala van het Limburgs vastgoed van 2022

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships

Adres

Thor Central
André Dumontlaan 67
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Single ticket (1 persoon)
Leden: €250 excl. BTW
Niet-leden: €300 excl. BTW

Tafel tickets
Tafels van 10 personen (zittend diner)
Leden: €2500 excl. BTW
Niet-leden: €3000 excl. BTW

Voorwaarden

Schriftelijke annulering voor 09/05/2024: deelnameprijs zal worden teruggestort, wel aanrekening van 50 euro administratiekost  

Schriftelijke annulering vanaf 09/05/2024: 100% van de deelnameprijs blijft verschuldigd 

Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.