Skip to main content
Family Talks 2020

Family Talks 2020

Snelle groei & governance in familiebedrijven. Hoe pakt u het aan?

Hebt u de ambitie om met uw familiebedrijf snel te groeien, maar hecht u ook veel belang aan het behoud van familiale waarden en normen? Hoe pakt u dit strategisch aan in samenspraak met de familie? Hoe geeft u dit concreet vorm en hoe optimaliseert u dit fiscaal en vennootschapsrechtelijk?

 

Yves Aertssen (CEO Aertssen Group) deelt als keynotespreker op de Family Talks zijn visie op de succesfactoren die het familiebedrijf hebben gebracht waar het vandaag staat: actief in meer dan 20 landen, 1.350 medewerkers, vaste basissen op diverse locaties in de wereld en een omzet van 232 miljoen euro in 2016.

 

Prof. dr. Anita Van Gils (lector Familiebedrijven & Editor Journal of Family Business Strategy) modereert vervolgens een panel van experten en ondernemers dat debatteert over strategie, corporate governance en behoud van familiale waarden en normen in het hedendaagse ondernemerschap.

 

Nadien is er de mogelijkheid om u tijdens afzonderlijke break-outsessies toe te spitsen op een topic naar keuze:

  • Fusies en overnames bij familiebedrijven
  • Familiecharter
  • Fiscale en vennootschapsrechtelijke implicaties bij familiale opvolging

 

Afsluiten doen we met een netwerkdrink.

Noteer de datum alvast in uw agenda en reserveer al een plaatsje. Meer informatie over het programma en aanwezige experten en ondernemers volgt binnenkort.

Adres

Frisomat
Stokerijstraat 79
2110 Wijnegem

Wanneer

Prijs

Gratis (zowel voor leden als niet-leden)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar robin.mees@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner