Skip to main content
Export in coronatijden: Rusland
  • Online

Export in coronatijden: Rusland (GRATIS)

Wist u dat Flanders Investment & Trade diverse kantoren heeft in Rusland? Haar vertegenwoordigers in Moskou, Nizhny Novgorod en Sint-Petersburg zijn zelfs perfect geplaatst om u een inzicht te bieden in de gevolgen van Covid-19 voor uw onderneming.

Vele bedrijven vragen zich af hoe groot de impact van corona zal zijn op hun business met Rusland en hoe die de komende maanden zal evolueren. Anderzijds biedt corona onze exporteurs ook mogelijkheden. Vreemd genoeg steeg de export van Vlaanderen naar Rusland in maart 2020 met maar liefst 32 % ten opzichte van dezelfde maand het jaar ervoor. In samenwerking met Flanders Investment & Trade, gidsen we u tijdens ons webinar Export in coronatijden op 15 september graag langs de opportuniteiten in dit land.

Sprekers zijn haar Vlaamse Economische Vertegenwoordigers Frank Van Eynde in Moskou, Andrey Emeliyanov in Nizhny Novgorod en Dmitry Gousakov in Sint Petersburg. Zij geven u een toelichting over de impact van corona en de verwachtingen voor de komende maanden. Onder andere de gevolgen van de dalende roebel en tijdelijke handelsfaciliterende maatregelen voor essentiële producten komen ter sprake, net als de uitdagingen en de opportuniteiten voor Vlaamse ondernemingen. Daarnaast zal een praktijkgetuigenis van Stefan Van Doorslaer heel wat leerrijke inzichten bieden. Als CEO van het logistieke bedrijf Ahlers werkt hij al meer dan 12 jaar vanuit Sint Petersburg. Uiteraard krijgen deelnemers aan het webinar ook ruim de kans om vragen te stellen.

 

'Export in coronatijden' is een reeks van digitale infosessies die gratis wordt aangeboden van 15 tot 31 september. Dit initiatief verloopt in samenwerking met Vlaamse Economische Vertegenwoordigers (VLEV) van Flanders Investment & Trade (FIT) die hun expertise vanuit het buitenland delen. De focus van de sessies ligt op het toelichten van de stand van zaken van de nationale coronamaatregelen en de handelsopportuniteiten in de besproken landen. Aansluitend wordt er voldoende tijd voorzien voor een interactieve Q&A.

Flanders Investment & Trade

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner