Skip to main content
EntreprenHER

EntreprenHER

Op 18 juni organiseren wij een topevent rond vrouwelijk ondernemerschap.

EntreprenHER

1 op de 3 ondernemers is een vrouw. Het aantal vrouwen in topmanagementfuncties is nog altijd veel te laag. Slechts 1 op de 6 onderneemsters krijgt toegang tot funding in België. Vanuit Voka streven we meer evenwicht na in leidinggevende functies tussen mannen en vrouwen en moedigen we het vrouwelijk ondernemerschap sterk aan.  

Fanny Dhondt, Managing Director bij St-Luc Labels & Packaging, ontvangt ons op dinsdag 18 juni in het familiebedrijf en getuigt over haar rol als vrouwelijk leidinggevende in een bedrijf met ruim 280 medewerkers. Conny Vandendriessche (We Are Jane en Stella P.) heeft naam gemaakt als mede-oprichtster van Accent en focust met haar nieuw investeringsfonds exclusief naar vrouwen. Tamara Lenaerts heeft als coach bij She & Company een ‘way of working’ ontwikkeld om in organisaties vrouwelijke talenten en kwaliteiten maximaal tot hun recht te laten komen, complementair aan het mannelijke denken en doen. Ook Katrien Pauwels geeft haar visie mee rond vrouwelijk ondernemerschap als oprichtster van OR Coffee en zaakvoerster van Cup-A-Lot.

Tot slot komt vicepremier en minister van Financiën en Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo zijn boek ‘De Eeuw van de Vrouw’ voorstellen.

Sprekers

Sprekers EntreprenHER

Programma

  • 18.30 - 18.50 u. Ontvangst
  • 18.50 - 19.00 u. Introductie
  • 19.00 - 19.45 u. Panelgesprek
  • 19.45 - 20.15 u. Alexander De Croo met zijn boekvoorstelling 'De Eeuw van de Vrouw'
  • 20.15 - 20.30 u. Slot
  • 20.30 u. Netwerkreceptie

Doelgroep

Vrouwelijke ondernemers

Info en inschrijven

Inschrijven kan tot 14 juni 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar Anke Cosijns of bel 09 266 14 59.

 

Plato Vrouwelijk Ondernemerschap

Op 17 en 18 oktober starten we een Plato-traject op voor vrouwelijke zaakvoersters die van elkaar inspiratie willen opdoen rond vrouwelijk ondernemerschap. Meer info.

Adres

St-Luc Labels & Packaging
Venecoweg 24
9810 Nazareth

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat