Skip to main content
Digital marketing lab basics

Digital Marketing Lab Basics

Zet jouw bedrijf digitaal op de kaart in 4 praktijkgerichte en interactieve workshops. Schrijf in voor één sessie, meerdere sessies of het volledige Basics traject!

Beschik je al over de basiskennis? Schrijf je dan in voor het Digital Marketing Lab Advanced.

Een sterke digitale aanwezigheid is vandaag een must voor elk bedrijf. Dit gaat echter verder dan een mooie website. Prospects, klanten én potentiële werknemers moeten immers makkelijk de weg vinden naar jouw website. Dat kan door het opzetten van een sterke digital marketing strategie. In dit praktische en interactieve lab raak je vertrouwd met SEO, SEA, social media en Google Analytics. Dit alles aangepast aan jouw ervaring.

Programma

Sessie 1 maandag 1 maart 

SEO Basics

In deze opleiding leer je de belangrijkste basismethodes aan om de content, techniek en autoriteit van jouw site te optimaliseren. 
Sessie 2 dinsdag 9 maart 

SEA Basics

Tijdens deze basisopleiding SEA krijg je een inzicht in alle mogelijkheden van Google Ads. Na een korte intro starten we met de algemene opbouw van een Google Ads campagne. 
Sessie 3 woensdag 17 maart

Social media Basics

Je leert hoe je de juiste social media kanalen voor jouw bedrijf kan bepalen en gaan we nadenken over de juiste content in de de tone of voice die past bij jouw bedrijf. 
Sessie 4 woensdag 24 maart

Google Analytics

Tijdens deze opleiding zal je de data van jouw website kunnen analyseren en interpreteren.

Trainer(s)

Marijke Moreels en Quinten Hebbelynck van Digital Leader, strategisch online marketingbureau, maken van jou een digital marketing expert. Digital Leader is een strategisch online marketingbureau en werken zowel voor kmo-klanten als voor grote corporates. 

Voor wie?

Is digital marketing relatief nieuw voor jou? Heeft jouw bedrijf al de eerste stappen gezet zonder gewenst resultaat? Kies dan voor het Basics Lab. Hier leer je wat de mogelijkheden binnen digital marketing zijn voor jouw bedrijf, volgens een praktische én haalbare methode. 

Ontvang je graag meer informatie? Twijfel je tussen het Basics en Advanced Lab? Stuur een mailtje naar Jolyn.

Contactpersoon

Jolyn De Baets

Communicatie - Opleidingen

Wanneer

Prijs

€ 550 voor het volledige traject

€ 180 per individuele sessie

Enkel Voka-leden

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AIO

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat