Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • De Next Generation in het familiebedrijf: Van medewerker naar leidinggevende
kameracademie
  • Online

De Next Generation in het familiebedrijf: Van medewerker naar leidinggevende

Als familiale opvolger start je vaak als medewerker in het familiebedrijf om dan gaandeweg door te groeien naar een leidinggevende functie en zo uiteindelijk het familiebedrijf over te nemen. 

Het pad van medewerker naar leidinggevende brengt voor een lid van de familie bijkomende uitdagingen met zich mee ten opzichte van datzelfde pad voor een externe werknemer.

Hoe kijken de andere medewerkers naar jou? Hoe druk je jouw stempel en zorg je tegelijkertijd voor een goed evenwicht in de relatie met de familie? Hoe bewaar je je neutraliteit? Hoe ga je hier zo efficiënt  mogelijk mee om? Hoe kan je je het beste voorbereiden?

Kom het antwoord op deze en vele andere vragen te weten tijdens deze gratis webinar.

Zo kan je vanuit jouw kracht je groei voorbereiden en sterk in je (nieuwe) rol stappen!

Programma

9 juli 2020 – 09u00-10u00

  • Karin Versmissen – NeXTeps & VanRoey.be
  • Praktijkgetuigenis: Nele Bruers  -  Dobit

AIO

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator Innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse