Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Crisiscommunicatie: van crisis naar opportuniteit

Dat er iets misgaat, krijg je aan de publieke opinie nog verkocht. Maar dat je er als ondernemer of bedrijf niet juist over communiceert, dat is een ander verhaal. Hoe doe je aan goede crisiscommunicatie?

Stel je voor: er doet zich een crisis voor in je bedrijf. Een groot datalek, een brand, of je boekhouder blijkt plots een meester-crimineel. Dan moet je als zaak- of woordvoerder de pers te woord staan en je stakeholders geruststellen, natuurlijk. 

  • Hoe communiceer je (absoluut niet) in tijden van crisis? 
  • Welke boodschap breng je wanneer, hoe en naar wie?
  • Welke strategie volg je om de crisis goed te communiceren? 

Na deze opleiding maak je van elke crisis een opportuniteit. Bart De Clerck (Com-Fort) is communicatiespecialist en zet je met een stappenplan op weg om elke crisis het hoofd te bieden. Met krachtige tips & tricks voel jij je gesterkt om je communicatie beheerst aan te pakken.

Voor wie?

Communicatieverantwoordelijken, woordvoerders en zaakvoerders die hun onderneming met woord en daad beter willen bijstaan in tijden van crisis. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Nog meer inspiratie?

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant. 

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €185 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €245 (excl. 21% btw)
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 26 februari. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan