Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Doelgericht netwerken: hoe? Zo!

Wanneer is een netwerkreceptie voor jou geslaagd? Als je achter de kamerplant verstopt kon blijven, of wanneer je minstens 30 visitekaartjes verzamelde? Leer in deze opleiding hoe je van netwerken een commerciële opportuniteit maakt, én ze optimaal benut. 

Sommige ondernemers halen er hun hart op, voor andere is een netwerkevent een heuse beproeving. Hoe knoop je een gesprek aan? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende mensen spreekt, en niet aan één tafeltje blijft hangen? Hoe weet je wat een netwerkavond je professioneel opbrengt? En wat met de opvolging nadien? Tijd om je zelfvertrouwen op te krikken en doelgericht te leren netwerken!

Dat doe je in deze opleiding. Met praktijkvoorbeelden en je eigen ervaringen ga je aan de slag met je netwerkskills. Netwerken met meer zelfvertrouwen én meer resultaat: daar streven we naar. Op het einde van de opleiding heb je een persoonlijk actieplan om mee te werken voor de volgende netwerkgelegenheid. Jan Lux (Learning by Lux) is ervaringsdeskundige en maakt van deze opleiding een interactieve workshop. Niet meer verstoppen achter de kamerplant, maar doelgericht netwerken!

Wat mag je verwachten?

  • Netwerken, bah? Vooroordelen en eigen associaties rond 'netwerken'
  • Netwerken, prospecteren of relatiemanagement?
  • De voordelen van doelgericht netwerken
  • De gouden driehoek
  • Do's en don'ts voor online en offline netwerking

Voor wie?

Elke professional die met meer zelfvertrouwen naar netwerkevenementen wil gaan en meer business wil halen uit de gesprekken ter plaatse. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Theorie omzetten in praktijk?

Kom netwerken op deze Kamerevenementen!

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €185 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €245 (excl. 21% btw)
 

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 29 mei 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening:  naam opleiding
Datum inschrijving: 5 juni 2024
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: beroepsspecifieke competenties

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels