Skip to main content

Café Content te gast bij Advipro

Advipro sleepte de Voka Lokaal Award Midden Kempen in de wacht en wil dit samen met jou vieren op vrijdag 13 mei, van 16u tot 18u, tijdens Café Content. Kom jij mee netwerken?

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Hun activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met als rode draad product- en patiëntveiligheid. Ze zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al hun activiteiten.

Wil jij eens mee binnenkijken in hun kantoor, en hun bedrijfswerking? Dat kan op vrijdag 13 mei! Want dan stelt Advipro haar deuren open voor een Voka Lokaal netwerkmoment. Kom zeker eens langs en laat je verbluffen door de gezellige sfeer, de innovatieve werking van Advipro en de lekkere drankjes! Vergeet je niet in te schrijven!

Stem jij Advipro naar de overwinning voor de Prijs Ondernemen 2022?

Advipro komt in aanmerking voor de Prijs Ondernemen 2022 van Voka Mechelen-Kempen die uitgereikt wordt tijdens De Prijs Ondernemen op donderdagavond 29 september 2022. Jouw stem telt mee. Stem jij Advipro naar de overwinning?

stembutton

 

foto advirpo team

Anouk Huysmans

Projectmedewerker events

Full bio of Anouk Huysmans

Adres

Wechelsebaan 143 Unit 13
2275 Lille

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Vermant - mei