Skip to main content

Business Club - International Finance

Netwerk & best practices met CFO’s van Vlaamse ondernemingen met internationale focus.

Ben je als CFO op zoek naar een netwerk? Heb je nood aan een klankbord? Wil je graag jouw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Ben je graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,…? 

Voka ondersteunt jou graag in jouw uitdagingen en biedt jou een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. In dit lerend netwerk worden verschillende actuele, strategische en operationele thema’s van financieel en administratief management onder de loep genomen. Niet te veel theorie, maar heel veel praktijk.

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van grote internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren.
Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met managers in dezelfde functie en situatie? Niet te veel theorie, maar liever gewoon praktijk? Dan is een lerend netwerk vast en zeker iets voor jou! Al jaren brengt Voka groepen van een 15-tal managers met gemeenschappelijke uitdagingen op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. 

Programma

Opstart
Kennismaking & uitdagingen van de CFO – dinsdag 22 maart 2022 – 18.00 tot 21.00 u.
We maken uitgebreid tijd om kennis te maken, elkaars uitdagingen te leren kennen en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.

Volgende sessies
De data worden in overleg met de groep vastgelegd.
Telkens van 18.00 tot 21.00 u.

Thema’s & topics
De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, macro-economische outlook, omgaan met prijsstijgingen en leveringsissues, hedging, de energietransitie, data intelligence, transfer pricing, duurzaamheid, consolidatie, digitalisering van finance, inspirerend leiderschap voor de CFO, …

Format
De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen.

Locatie
De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in Oost- of West-Vlaanderen) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Kortrijk en te Gent.

Voor meer info kan je terecht bij Johan Van Gool.

Facilitators

Sofian Milad (Deloitte)
Celine Janssens (Voka)
Johan Van Gool (Voka)

Partners

Deloitte

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1400 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 2100 euro (excl. btw)

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 21

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group