Skip to main content
Map

Bryo X ALSC - Juridisch advies voor Bryo's!

Als startende ondernemer kan je niet in één keer alles weten. Daarom slaan Bryo en Antwerp Law School Consultancy de handen in elkaar. Op 20 februari kan je met je juridische vragen op de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland terecht, en krijg je gratis en correct advies mee naar huis. Komt dit evenement als geroepen? Dat dachten we al! 

Mogelijke topics

Tijdens dit evenement krijg je de kans om al je vragen te stellen over vennootschapsrecht. Dit in de ruime zin: economisch-,verbintenissen-, en financieel recht zouden onder andere aan bod kunnen komen. 

  • Algemene voorwaarden

  • Website

  • Contracten met co-founders

  • Sociale media

  • Bescherming merk/auteursrechten

  • NDA (voorbeelddocument)

  • Statuten

  • Volmachten

Programma

19.00 onthaal en introductie ALSC
19.30 start adviesronde 1 
20.00 start adviesronde 2
20.30 start adviesronde 3
21.00 voorziene einde 

Niet iedereen kan tegelijkertijd individueel advies krijgen. Daarom voorzien we een hapje, een drankje en een netwerkruimte waar je naar hartelust met andere Bryo's kan netwerken.

Antwerp Law School Consultancy

Antwerp Law School Consultancy is een initiatief om studenten en jonge ondernemers een juridische houvast te bieden. Hun organisatie bestaat uit gedreven rechtenstudenten die gids willen zijn in het juridische kluwen. 

Voorbereiding op het evenement

Om de avond vlot te laten verlopen, zullen de nodige voorbereidingen getroffen worden. Dat kunnen de ALSC'ers natuurlijk niet zonder de input van aanwezige ondernemers.

Wanneer je je inschrijft via de oranje knop, zul je enkele weken voor het evenement een bevestigingsmail ontvangen. In deze mail zal je een link vinden naar een Google-forms formulier. Dit formulier zal alle info opvragen die ALSC nodig heeft om jou op het evenement correct verder te helpen. Op 3/2/23 moeten alle Google Forms ingevuld zijn.

Vanzelfsprekend gaat dit evenement door in vertrouwelijke context.

 

Contactpersoon

Margit Wuyts

Coördinator start-up bedrijven

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis voor Bryo's 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende