Skip to main content
Jong Voka: Breakfast Club Duurzaam ondernemen
  • Online

Breakfast Club Duurzaam ondernemen (GRATIS)

Slimme duurzaamheid ligt aan de basis van gezonde groei

Hoe kunnen we Vlaanderen samen klaarstomen voor een toekomst met welvaart en groei voor iedereen? Met het Plan Samen Groeien lanceerde Voka in september een open oproep voor een nieuw sociaal-economisch pact 2030.

Tijdens deze Breakfast Club-sessie zetten we het groeidomein rond duurzaamheid in de kijker. Peter Garré, CEO van Bopro en Sven Van Roy, medeoprichter van WerfWater brengen hun verhaal en benadrukken het belang van duurzaamheid.

Peter Garré, Bopro

Peter GarréBopro is gespecialiseerd in duurzaam en maatschappelijk verantwoord vastgoedadvies en -ontwikkeling. Als private partner van Blue Gate Antwerp staan ze mee aan de wieg van het eerste eco-effectieve, watergebonden bedrijventerrein in België. Dit toonaangevende project is een voedingsbodem voor groeibedrijven en innovatieve ondernemingen met een heldere ambitie: klimaatneutraal groeien dankzij circulair werken.

Sven Van Roy, WerfWater

Sven Van RoyDe droge zomers van de afgelopen jaren maakten het duidelijk: ‘We moeten zuiniger omgaan met ons waterverbruik.’ Nog al te vaak wordt binnen de circulaire economie water overgeslagen als essentiële grondstof. Het online platform WerfWater wil op een eenvoudige manier aanbieders van overtollig water en lokale afnemers met elkaar in contact brengen.

 

We sluiten onze Breakfast Club af met een rondje ijzersterk netwerken waarin jullie virtueel visitekaartjes kunnen uitwisselen.

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is gratis en exclusief voor leden van Jong Voka.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een Zoom-link en meer praktische informatie.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans