Skip to main content
BCD

Blue Career Day - 2e editie - talentenmarkt Welt 2020

Bluebridge en partners organiseren een 2e editie van de Blue Career Day in Oostende. Bedrijven actief in de blauwe economie ontmoeten er studenten en werkzoekenden/werkenden in functie van hun zoektocht naar talent!

Bent u als bedrijf op zoek naar stagiairs en/of kandidaten om vacatures in te vullen? Mis deze talentenmarkt dan niet!
 

Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen omtrent corona in acht. Dit voor uw en eenieders veiligheid en gezondheid! Daarom werken we tijdens dit event met diverse time slots, zodat we het bezoek optimaal kunnen spreiden. Mondmaskers, ontsmettingsgel,... worden ter plekke voorzien. We volgen de situatie alvast op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Doelpubliek

 • Studenten (masters & Phd’s) (hier inschrijven)
 • Werkzoekenden (hier inschrijven) 
 • Werkenden op zoek naar een nieuwe uitdaging (hier inschrijven)
 • Arbeidsbemiddelaars & interimpartners (hier inschrijven)
 • Bedrijven (deelnemers) (hier inschrijven)

Om de veiligheid van ons allen te garanderen, zal na inschrijving een time slot (in overleg) afgesproken worden. Zo wordt een gespreide aanwezigheid op onze locatie gegarandeerd.

Waarom deelnemen als bedrijf

 • Fysieke stand om openstaande stageplaatsen en vacatures te matchen aan talent!
 • Zichtbaarheid van uw bedrijf 
 • Extra visibiliteit op het platform Jump2Business (www.jump2business.be). Na inschrijving wordt u hierover gecontacteerd door een van onze medewerkers.
 • Uniek doelpubliek 
 • Dé niche jobbeurs ter ondersteuning van de blauwe economie in Vlaanderen

Om een optimale jobbeurs te garanderen laten wij max. 20 deelnemende bedrijven/standhouders toe. Wij vragen aan de standhouders om in te schrijven met een minimum van 3 openstaande vacatures. Deze jobbeurs kan dus niet benut worden in functie van uw werfreserve of louter en alleen voor uw employer branding.

Infrastructuur

Er wordt een eenvoudige fysieke stand voorzien met een posterpanel, tafel en twee stoelen. Daarnaast zal er ook wifi-verbinding aanwezig zijn. Promomateriaal om uw bedrijf in de picture te plaatsen, is van harte welkom. Uit veiligheidsoverwegingen vragen we om enkel gebruik te maken van het aanwezige materiaal.  

Praktisch

De Blue Career Day vindt plaats op twee verdiepingen, er zijn zowel trappen als een lift voor handen.
Er is gratis parking aan de ingang van het gebouw. 

 • Er worden shuttlebussen voorzien die heen en terug rijden tussen Bluebridge en het station van Oostende tijdens de openingsuren van de jobbeurs. Na inschrijving wordt u hier verder over geïnformeerd.
 • Voor studenten en werkzoekenden vanuit Oost-Vlaanderen wordt er ook een bus heen en terug voorzien tussen Bluebridge en Gent Dampoort. Deze bus vertrekt om 15.15 uur om de Blue Career Day te bezoeken tussen 16.00  en 17.00 uur. (Let op: deze bus rijdt slechts 1 keer)

Contactpersonen

Nele Braem, coördinator Welt - Member Services; nele.braem@voka.be, 0493 50 18 51
Sofie Coudeville, coördinator opleidingsprojecten Economisch Huis Oostende; sofie.coudeville@economischhuis.be; 0494 87 32 74
Maxime Depoorter, business developer Bluebridge; maxime.depoorter@ostendsciencepark.be;  059 24 27 35
Sebastien Vanwalleghem , accountmanager VDAB; sebastien.vanwalleghem@vdab.be ; 0485 75 94 38
Ann Overmeire, community manager, ann.overmeire@blauwecluster.be, 0496 51 11 45
 

Wij hopen u talrijk te mogen ontmoeten, mét de in acht neming van de nodige veiligheidsmaatregelen! Mocht de situatie het op 6 oktober 2020 niet toelaten, voorzien wij een virtueel alternatief om het juiste talent te vinden voor uw bedrijf. Samen sterk voor werk!

Deze kosteloze deelname wordt mogelijk gemaakt dankzij de organisatie en financiële steun van alle betrokken partners.

BCD

VO     welt

 

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Bluebridge
Wetenschapspark 1
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Dit is een gratis* event

*Ter ondersteuning van bedrijven die actief zijn in de blauwe economie en getroffen zijn door het  COVID-19-virus, wordt voor deze 2e editie van de job fair éénmalig geen deelnameprijs gevraagd. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

knop1

knop2

knop3

knop4

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DigiChambers
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD Worx