Skip to main content
Map

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Antwerpen-Waasland

Goed nieuws! Op 20 en 21 september 2023 is Antwerp Expo opnieuw twee dagen lang het decor van de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland. De eerste editie in 2021 kon al meteen afklokken op 138 standhouders en meer dan 2.500 geregistreerde bezoekers. Deze niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Antwerpen-Waasland kon dus niet zonder een vervolg blijven.

Ook deze tweede editie van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is het platform voor bedrijven uit een brede waaier van sectoren. Deze beurs dankt haar succes aan drie ijzersterke troeven: ze brengt ondernemingen en ondernemers uit verschillende sectoren samen, ze legt onderlinge businessopportuniteiten bloot en op die manier stimuleert ze het ondernemerschap. Een regionale focus, een bruisende ondernemerssfeer en interessante randevents zijn de andere succesingrediënten van de beurs.

Zien we jou daar? Blokkeer dan alvast 20 en 21 september in je agenda. Hier vind je enkele sfeerbeelden terug van de eerste editie.

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is dé ideale gelegenheid om je bedrijf met een eigen stand in de kijker te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op de website van de beurs.

Heb je vragen of wens je meer info rond de mogelijkheden als exposant?
Neem dan contact op met Piet Vanmarcke via piet@bedrijvennetwerkdagen.be

De sfeer van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland opsnuiven? Neem een kijkje naar de aftermovie van vorige editie!

Contactpersonen

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Adres

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering