Skip to main content

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner Bedrijvennetwerkdagen

Bedrijven de kans geven om zich op een creatieve manier te presenteren aan andere ondernemers; vanuit die doelstelling organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober in Antwerp Expo de Bedrijvennetwerkdagen. Het is een tweedaags netwerkevent dat ondernemers en bedrijven samenbrengt en op die manier ook businessopportuniteiten aanreikt en ondernemerschap stimuleert over alle sectoren heen. De 1ste editie kan op veel interesse rekenen.

Via presentatiestands en promotiecorners krijgen deelnemende ondernemers de kans om hun bedrijf op een atypische, boeiende of creatieve manier te presenteren aan collega-ondernemers, wat de vlotheid van contacten bevordert. Naast de vele netwerkmogelijkheden wordt er ook een boeiend inhoudelijk randprogramma aangeboden met boeiende workshops en interessante sprekers.

Zet tijdens deze grootste b2b-netwerkbeurs van regio Antwerpen-Waasland uw bedrijf in de kijker.

Ontdek hier alle deelnamemogelijkheden voor uw bedrijfsstand. Investeer nu zonder risico, want tot 3 maanden na inschrijven kan u kosteloos annuleren. Overtuigd of nog extra vragen? Neem dan contact op met Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland via info@bedrijvennetwerkdagen.be of surf naar https://antwerpen.bedrijvennetwerkdagen.be

Sponsors

CJ ICM Logistics
Hillewaere Groep
Recrewtment
Smartsys

Contactpersonen

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De beurs bezoeken is gratis. Reserveer je toegangsticket hier.

Ontdek hier de deelnamemogelijkheden voor een bedrijfsstand.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans