Skip to main content
bedrijvencontactdagen

Bedrijvencontactdagen 2019: Zakendoen met de stad

Stad Ieper en stad Kortrijk, die beiden ook op Bedrijvencontactdagen 2019 staan, slaan de handen in elkaar i.s.m. Unizo en Voka West-Vlaanderen om u uit te nodigen voor de infosessie ‘zakendoen met de stad’. Deze infosessie is bedoeld voor zowel standhouders als bezoekers van de Bedrijvencontactdagen 2019!

Steden kunnen beroep doen op derden voor de aankoop van goederen, de uitvoering van diensten of studies, de aanleg van openbare werken, bouw- en onderhoudswerken, groenaanleg en groenonderhoud... Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Via welke kanalen kunt u zich kandidatuur stellen?

Wij nodigen u graag uit om ons te vergezellen op deze gratis infosessie waar wij u helpen om wegwijs te geraken in dergelijke overheidsopdrachten. 

Na het inhoudelijke gedeelte van deze sessie heeft u de mogelijkheid om in gesprek te treden met de verschillende medewerkers van de verschillende steden die participeren. Op deze manier kunt u nieuwe contacten leggen en zo potentieel nieuwe business-opportuniteiten blootleggen. 

Programma

  • 15.00 - 15.30 uur : algemene technische toelichting 
  • 15.30 - 16.30 uur : een-op-een speeddate met alle steden die op de beurs staan en willen meedoen + de spreker die de bedrijven ook kunnen bevragen

Inschrijven voor deze infosessie kunt u hier doen. 

Wenst u meer informatie over deze infosessie? Contacteer dan Isabelle Callens.

 

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Kortrijk Xpo, MC zalen (XXL). Ingang via de beurs of via Xpo Noord (ingang Meetingcentrum)
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • deelname aan deze infosessie is gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Afhankelijk van de vraag, kan het zijn dat de inschrijvingen beperkt worden tot één persoon per bedrijf.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx