Skip to main content
lon voka kempen oost

Bedrijfsbezoek Smet Group - Voka Kempen Oost

Voka Kempen Oost, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, organiseert op 25 april een bedrijfsbezoek bij Smet Group, de winnaar Prijs Ondernemen 2018. Voka Kempen Oost verenigt ondernemingen uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie. 

Programma

 • 18u00 : Onthaal 
 • 18u30 : Verwelkoming en introductie nieuwe leden Lokaal Ondernemersnetwerk Voka Kempen Oost
 • 18u35 : Durf kiezen, durf ondernemen.
  Wat vragen de ondernemers in Kempen voor de verkiezingen van 26 mei?
 • 18u45 : Voorstelling gastheer en bezoek aan de werkplaatsen door Wim en Dirk Smet;
  De Smet Group is een familiebedrijf dat al sinds 1900 gespecialiseerd is in ondergrondse technieken. De Smet Group is toonaangevend in verschillende marktsegmenten zoals bemalingen, verticale boringen, elektromechanische installaties in de brede watersector, bodemenergie, microtunnelling, tunnelboringen met segmenten, leidingrenovatie en tal van funderingstechnieken en consolidatietechnieken
 • 20u15 : Netwerkreceptie
  Na de kennismaking is er mogelijkheid tot gezellig netwerken met een hapje en een drankje aangeboden door de gastheer. Je ontmoet de Voka-ambassadeurs van lokaal ondernemersnetwerk Voka Kempen Oost en andere collega-ondernemers uit de regio.

Meer informatie

Contacteer Brenda Boons via brenda.boons@voka.be of 014 56 30 30.

In samenwerking met

Lon Kempen OostSmet Group

Adres

Smet Group
Kastelsedijk 64
2480 Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht en kan tot 19/04/2019.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan uiterlijk tot de dag voor het event elektronisch via hanna.poel@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner people coach april-mei
banner VanRoey mei
banner AC S Accountants april
Banner Allindus
Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse