Skip to main content
Bedrijfsbezoek Statik: miK-Klimaatambassadeur 2019

Bedrijfsbezoek Statik: miK-Klimaatambassadeur 2019

Benieuwd hoe een online bureau het schopte tot klimaatambassadeur? Ontdek hoe Statik zichzelf heruitvond door volledig de duurzaamheidskaart te trekken en welke impact dit heeft op hun (toekomstige)werknemers, selectie van klanten, zelfsturing, leiderschap, verbinding (ook vanop afstand) en inspirerende partnerschappen.

Bij Statik draait alles om mensen, technologie en het evenwicht tussen beide. Een combinatie van talent, wil om bij te leren en om maatschappelijke impact te maken, en een flinke dosis aanstekelijk optimisme. Klinkt bekend? Toch is het geen doorsnee agentschap.

Met alle goede wil van de wereld beseffen ze dat de wereld zichzelf niet zal redden en die ambitie hebben ze allerminst, maar ze zien het wel als hun morele plicht om een relevante bijdrage te leveren. Zodoende gaan ze actief op zoek naar projecten met een maatschappelijke impact. Geïnspireerd en gemotiveerd door de duurzame ontwikkelingsdoelstelling (SDG's) van de Verenigde Naties maken ze werk van een duurzaam klimaat in zoveel mogelijke betekenissen van het woord. In 2019 trok hun acties onze aandacht en schopte ze het tot miK-Klimaatambassadeur.

Tijdens dit bedrijfsbezoek neemt Pieter Jelle De Brue (CEO) je mee in het unieke verhaal van Statik, inclusief de uitdagingen, obstakels en opportuniteiten die ze op zijn hun weg zijn tegengekomen. Daarnaast maken we we graag ook tijd voor vragen en interactie. Je komt gegarandeerd opgeladen terug thuis door dit inspirerend bezoek!

Contactpersoon

Bie Gielen

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

Statik
Vital Decosterstraat 67A
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Opgelet: no-show fee van 30 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad