Skip to main content
  • Activiteiten
  • AI Academy - Seminarie 6: Waarde creëren met AI-toepassingen

AI Academy - Seminarie 6: Waarde creëren met AI-toepassingen

Dit seminarie maakt deel uit van de derde reeks van de AI Academy, een samenwerking tussen Howest en Voka West-Vlaanderen. 

Het volledige programma komt binnenkort online.

Zowel onze economie als maatschappij zullen meer en meer ondersteund worden door datagedreven toepassingen en innovaties in AI. Dit heeft impact op onze dagelijkse levens, zowel dat van jou, als van jouw medewerkers. Tot hiertoe zijn AI-innovaties vooral gericht op de technologische kant, terwijl de sociale, economische, beleidsmatige, ethische, wettelijke, menselijke impact pas later aan bod komt. Het aankopen en gebruiken van AI-toepassingen kan dus verregaande gevolgen hebben en kan leiden tot een goedbedoeld verhaal met onverwachte, ongewilde gevolgen.

In deze workshop ga je aan de slag met het kaartspel 'AI the game'. We helpen jou om de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf te identificeren en begeleiden je vervolgens bij het opstellen van een concreet idee. Tegelijk dagen we je uit om jouw AI blindspots te identificeren. M.a.w. jouw valkuilen snel detecteren, wat je zal toelaten om jouw AI-toepassingen te verbeteren en tegelijkertijd mogelijke negatieve neveneffecten van jouw toepassing meteen aan te pakken. Voor ondernemers met of zonder een AI-idee!

Je kan voor alle sessies samen inschrijven of per sessie. Wens je voor alle sessies samen in te schrijven klik dan op deze link. Wens je in te schrijven voor Seminarie 6: Waarde creëren met AI-toepassingen, klik dan op deze link. Voor meer info kan je terecht bij Mieke Vandewaetere

 Een samenwerking tussen Voka West-Vlaanderen en Howest.

voka logohowest logo

In drie jaar AI Academy zijn al heel wat mooie bedrijfscases voorgesteld door diverse aanbieders. Hier kan je een overzicht raadplegen van aanbieders van AI-oplossingen, in diverse sectoren, voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Contacteer ons gerust indien je hier meer informatie over wenst.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Prijs per sessie

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Bij inschrijven voor drie sessies of meer ontvangt u 10% korting.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag